reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja tam bede skromna-mi starczy jak spadnie 3
Aniu, jesteś super zgrabną dziewczyną. Jak będziesz miała stresa pomysl sobie o mnie. Ja tylko ważę 78 kg. Aerobik, diety... i w du....u nic nie schodzi. To dopiero mozna mieć problema. No cóż jakoś żyję. Na codzień uśmiecham się i mówię, że nic mnie to nie obchodzi, ale tak naprawę, jest to moje zmartwienie. Nie problem. Tylko tak jakoś mi źle na duszy.
basienka33
Początkująca(y)
Ania gratulacje:-)
ja tez sie pochwale u mnie juz 4 kg i prawie płaski brzuch pomogły cwiczenia w pasie ,pot lał sie strumieniami ale teraz jestem zadowolona z tego wysiłku jeszcze troche i bedzie niezle .Waga stała prawie miesiac i teraz sie ruszyła
ja tez sie pochwale u mnie juz 4 kg i prawie płaski brzuch pomogły cwiczenia w pasie ,pot lał sie strumieniami ale teraz jestem zadowolona z tego wysiłku jeszcze troche i bedzie niezle .Waga stała prawie miesiac i teraz sie ruszyła
ja tez byłabym bardzo happy jakby tak te 3 zleciało..ale ze myslimy o drugim bobasku to ...motywacji ..zero..po drugim powalcze
Rusałko, ja właśnie tak miałam po Mikusiu. Wiedziałam, że będziemy się strarać o drugiego dzieciaczka, to nie miałam motywacji, a teraz... Będzie się działo!;-)
reklama
Podziel się: