reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ania jakbyś szukała swoich kilogramów to są u mnie :-D U mnie na plusie 6 i oficjalny zakaz od lekarza na odchudzanko. No i proszę od razu człowiek lekko znosi te swoje dodatkowe sadełko.
Niestety mam też zakaz opalania więc mi trochę smutno że będę w lecie bladeusz :baffled:

reklama
Sumka - przynajmniej zdrowsza jesteś!!! może jakiś balsamik koloryzujący/samoopalacz ewentualnie? A jak tak w ogóle Twoje zdrówko? co mówią lekarze?

Dzięki dziewczyny :tak: Pati ja bym chciała 60 ważyć ale narazie do 64 spadłam więc to i tak dużo dla mnie bo na tych lekach hormonalnych to wogóle ciężko mi było cokolwiek zgubić

a u mnie narazie waga ta sama 62 ,staram sie jesc mniej słodyczy i co 2 dzien brzuszki wieczorkiem
ale ostatnio załamałam sie po areobiku rozmawiałam z dziewczyna która 3 lata temu urodziła dziecko i po ciazy wazyła 95 kg i przez te trzy lata schudła 37kg wyglada super,powiedziała ze odstawiła chleb, ziemniaki, makaron nie je tego 3 lata +aerobik + pas no i wyglada naprawde super .a ja nie moge schudnac 5 kg załamka:-(

basienka33, fajnie, że dziewczyna super wygląda, ale jakie wyrzeczenia:szok:Szczerze? Wolałabym ważyć tyle ile waże niż rezygnować z chleba, ziemniaków i makaronu:no:

Dobrze ze ja nie lubie makaronow :)
Zostaje tu gdzie jestem tydzien i chcialabym zrzucic te jeszcze dwa kilo...Ale cos czuje ze krucho z tym bedzie...Wczoraj ze szwagierka wytrabilysmy cala martini do filmu Lejdis(boskiii film ) wczesniej jedno winko,zrobilysmy soebie tez po fajnym wymyslnym drineczki i jednego browarka na pol...Odziwo trzymalysmy sie swietnie a rano zero kaca :-)

reklama
Ja na Lejdis byłam dawno już i w kinie i też mi się strasznie podobał. :tak: A co do formy to ja próbowałam diety z wyrzeczeniami i niestety nie wytrzymałam bo miałam potworne bóle głowy. Więc jem normalnie, używki w postaci alkoholu też są i udało mi się zgubić już 6 kg więc po co mam się męczyć i ograniczać;-):-D

Do góry