Ja teżw HM praktycznie tylko dzieciom kupuję bo jak zobaczyłam ostatnio te workowate sukienki to byłam w szoku że za tyle kasy takie g.... ktoś kupuje ale tu w Szwecji baby się tak nosząJa to bym spac nie chciała w tym:-)Ale kilka rzeczy mam np. bikini, sukienkę plażową i bluzki
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
W H&M maja dosc fajne rzeczy dla facetow...Moj adam kupil sobie tam naprawde fajne jeansy,garnitur, i koszulki...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie no H&M poprostu sa wybitni z dazeniem za moda...teraz wogole moda jakas niewypalowa jak dla mnie...Te wszystkie plaskie buty z kokardami i w groszki...Normalnie masakra...I te sukienki albo spodniczki ale !babki! tylko bardzie skromne jakies...Albo te getry...No litosci!!!!!!!
Moja mama zawsze mowila ze ciuchy powinno sie pakowac w wielki wor i po kilku latak odwracac do gory dnem i jest sie na czasie...
Co mi sie tez nie podoba to te tuniki i bluzki w ogromne wzory...W dodatku w jakies wyliniale czerwienie albo dziwne zielenie...A feeeeee... nie ma w cos ie ubrac normalnie i wtedy czlowiek wyglada jak tego smieciarza kon
Moja mama zawsze mowila ze ciuchy powinno sie pakowac w wielki wor i po kilku latak odwracac do gory dnem i jest sie na czasie...
Co mi sie tez nie podoba to te tuniki i bluzki w ogromne wzory...W dodatku w jakies wyliniale czerwienie albo dziwne zielenie...A feeeeee... nie ma w cos ie ubrac normalnie i wtedy czlowiek wyglada jak tego smieciarza kon
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
No to znaczy że ze mną nie jest tak źle bo mnie się też nie za bardzo ta moda podoba. Zresztą u mnie jest tak co roku jak wchodzi coś nowego to wcale mi się nie podoba później zaczynam się trochę przyzwyczajać a jak wreszcie kupie jakiegoś ciucha to już wchodzi nowa która też mi się nie podoba
No a z waga to już znacznie lepiej wróciła ta z przed ciązy wacha się pomiędzy 57 a 58 kg co przy wzroście 167 nie jest już tak złe ;-) jeszcze tak zejść do 55 kg tylko to niestety wiąże się też z utratą seksownego biustu z którym się już pożegnałam gdzie te czasy gdzie była miseczka duże D
Wam też gratuluje wyników
A zmobilizowała nas Sumka :-)
No a z waga to już znacznie lepiej wróciła ta z przed ciązy wacha się pomiędzy 57 a 58 kg co przy wzroście 167 nie jest już tak złe ;-) jeszcze tak zejść do 55 kg tylko to niestety wiąże się też z utratą seksownego biustu z którym się już pożegnałam gdzie te czasy gdzie była miseczka duże D
Wam też gratuluje wyników
A zmobilizowała nas Sumka :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
No to mi ulżyło, bo już myślałam, że ja jakaś staroświecka jestem, że mi się ta nowa moda nie podoba...Nie no H&M poprostu sa wybitni z dazeniem za moda...teraz wogole moda jakas niewypalowa jak dla mnie...Te wszystkie plaskie buty z kokardami i w groszki...Normalnie masakra...I te sukienki albo spodniczki ale !babki! tylko bardzie skromne jakies...Albo te getry...No litosci!!!!!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No no dziewczynki a moze poprostu my sie juz starzejemy ja z nowej mody wybieram tylko to co mi odpowiada lubię sie wyróżniać z tłumu w tym sezonie jednak tuniki i dziwne getry oraz inne festyniarskie dodatki średnio mi odpowiadają - nadal starm sie ubierac w sklepach raczej młodziezowych a styl taki sportowo dzinsowo mój własny i chyba jeszcze długo nie załozę babciowej garsonki
A ja tam mam swój styl -mało oryginalny i mało zależny od chwilowej mody- raczej taki zwyczajny, nie podążający za modą - czyli na co dzień na sportowo a do pracy klasycznie...i właśnie do pracy kupuję sobie takie rzeczy które nie są jakieś takie dziwaczne- szał sezonu, tylko neutralne - wyróżniać się raczej nie lubię, chyba że idę na imprezkę - wtedy jakiś duży dekold, oryginalny wzór itp - ale też bez przesady
Przy czym klasyczne to np lejąca spódnica plus dopasowana kolorystycznie bluzka, albo rozszerzane spodnie i koszulowa bluzka...zresztą taka praca że w dżinsach mi nie wypada iść
Tuniki to mi się nawet podobają (chodzi mi o fason nie o konkretne wzory) ale do spodni, getry to mi się kojarzą tylko z ćwiczeniami i chociaż sobie nawet getry sprawiłam (w tym miejscu uległam modzie ) to pewnie założe je dopiero na urlopie do biegania po lesie
Przy czym klasyczne to np lejąca spódnica plus dopasowana kolorystycznie bluzka, albo rozszerzane spodnie i koszulowa bluzka...zresztą taka praca że w dżinsach mi nie wypada iść
Tuniki to mi się nawet podobają (chodzi mi o fason nie o konkretne wzory) ale do spodni, getry to mi się kojarzą tylko z ćwiczeniami i chociaż sobie nawet getry sprawiłam (w tym miejscu uległam modzie ) to pewnie założe je dopiero na urlopie do biegania po lesie
reklama
to ja mam jak Baska - kupuje rzeczy takie zeby zawsze mozna bylo nosic i w moim stylu nizaleznie od mody
mi tez do babciowej garsonki niespieszno Sylwia, oj jeszce dlugo nie, albo nawet wcale, tez sie mlodziezowo ubieram....razem z malolatami lece do przymiezalni w cropie)
a ostatno w hm nic nie moge kupic i juz nawet pzrestalam zaglada
ostatnio kupilam koszulki w espricie, jedna w mexx i spodnice w reserved:-):-)
i super klapki za 18zeta w heavt duty - takie na plaze...no i moge jechac na wakacje...
mi tez do babciowej garsonki niespieszno Sylwia, oj jeszce dlugo nie, albo nawet wcale, tez sie mlodziezowo ubieram....razem z malolatami lece do przymiezalni w cropie)
a ostatno w hm nic nie moge kupic i juz nawet pzrestalam zaglada
ostatnio kupilam koszulki w espricie, jedna w mexx i spodnice w reserved:-):-)
i super klapki za 18zeta w heavt duty - takie na plaze...no i moge jechac na wakacje...
Podziel się: