reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja jeszcze dodam tak 0 jest wiele rzeczy których totalnie sobie na sobie nie wyobrazam - czyli nie podobają mi się - ale nie lubię mówić że są ohydne czy jaoś tak bo zazwyczaj są osoby na których wyglądają dobrze!!! nudno by było jak byśmy wszyscy w tym samym dobrze wygladali i to samo nosili :)

reklama
Ell, skoro nam dwóm się to przytrafiło, to chyba jednak przyczyna tkwi w warunkach zewnętrznych :-D Chociaż u mnie to mogą być zaburzenia hormonalne, ja cały czas miesiączkuję jak nastolatka :-p:-D Kiedyś lekarz przepisał mi tabletki hormonalne na uregulowanie @. Pomagały, kiedy je brałam, a jak przestałam, było po staremu.... Dlatego miałam problemy z zajściem w ciążę :-(

a u mnie w sumie poza jakimiś trzema wyjątkami od 12 wieku zawsze było regularnie;) dlatego teraz zwalam na pogode:-D, no i wiadomo jak tylko coś jest nie tak to zawsze mam większe obawa, bo u mnie @ regularny nawet co do godziny bywa:tak:

Ja po urodzeniu Matiego szybko dostałam ale potem była coraz bardziej nieregularna aż w końcu znikła a że miałam radioterapię i niemogę zajśc w ciążę(zresztą już stopujemy na 2) to dla świętego spokoju poszłam do gina po tabletki i oczywiście dostałam też tabletki na wywołanie ale mój organizm tak się chyba przejął tabletkami że po wizycie odrazu @ przyszła:-DI jak jestem na tabletkach to zawsze wiem kiedy dostanę:tak:
A tak z innej beczki to teraz jak wrócę do kraju mam zamiar rozejrzec się za zajęciami fitness aby poprawic swoją sylwetkę:-)W grupie zawsze raźniej się cwiczy a poza tym zawsze na trochę się z domku wyrwę :-D

Ja mam silownie,fitness i jeszcze 100 innych zajec pod oknem ale wybrac jakos sie nie moge...Tylko slysze jak muzyka nawala i krzycza tam-wtedy najchetniej bym tez skoczyla:-D

A w ramach poprawy skory kupilam sobie szczotke do masazu....:-D ale jakos od 3 dni zapakowana jeszcze lezy:-D

No kochana w myslach to ja mam cycki sterczace jak trzeba,pupa jedrna,nogi dlugie,zgrabne opalone,wlosy slniace,gladkie i pachnace,paznokcie twarde i zadbane,zeby jak perelki,strzaskana na machon....dobra czas sie obudzic:szok::-D:-D:-D

reklama
A tak calkiem powaznie to ciesze sie juz na polske bo tam zawsze chudne...nie wiem jak to jest bo latam ze znajomymi na piffko,wino,zajadam wszystko czego tu nie ma a chudne...Daje sobie 4 dni w polsce i bede miala 57 kilo...:tak::-)

Do góry