Ja jeszcze dodam tak 0 jest wiele rzeczy których totalnie sobie na sobie nie wyobrazam - czyli nie podobają mi się - ale nie lubię mówić że są ohydne czy jaoś tak bo zazwyczaj są osoby na których wyglądają dobrze!!! nudno by było jak byśmy wszyscy w tym samym dobrze wygladali i to samo nosili
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ell, skoro nam dwóm się to przytrafiło, to chyba jednak przyczyna tkwi w warunkach zewnętrznych Chociaż u mnie to mogą być zaburzenia hormonalne, ja cały czas miesiączkuję jak nastolatka Kiedyś lekarz przepisał mi tabletki hormonalne na uregulowanie @. Pomagały, kiedy je brałam, a jak przestałam, było po staremu.... Dlatego miałam problemy z zajściem w ciążę :-(
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u mnie w sumie poza jakimiś trzema wyjątkami od 12 wieku zawsze było regularnie dlatego teraz zwalam na pogode, no i wiadomo jak tylko coś jest nie tak to zawsze mam większe obawa, bo u mnie @ regularny nawet co do godziny bywa
Ja po urodzeniu Matiego szybko dostałam ale potem była coraz bardziej nieregularna aż w końcu znikła a że miałam radioterapię i niemogę zajśc w ciążę(zresztą już stopujemy na 2) to dla świętego spokoju poszłam do gina po tabletki i oczywiście dostałam też tabletki na wywołanie ale mój organizm tak się chyba przejął tabletkami że po wizycie odrazu @ przyszłaI jak jestem na tabletkach to zawsze wiem kiedy dostanę
A tak z innej beczki to teraz jak wrócę do kraju mam zamiar rozejrzec się za zajęciami fitness aby poprawic swoją sylwetkę:-)W grupie zawsze raźniej się cwiczy a poza tym zawsze na trochę się z domku wyrwę
A tak z innej beczki to teraz jak wrócę do kraju mam zamiar rozejrzec się za zajęciami fitness aby poprawic swoją sylwetkę:-)W grupie zawsze raźniej się cwiczy a poza tym zawsze na trochę się z domku wyrwę
patrycja24berlin
Ja mam silownie,fitness i jeszcze 100 innych zajec pod oknem ale wybrac jakos sie nie moge...Tylko slysze jak muzyka nawala i krzycza tam-wtedy najchetniej bym tez skoczyla
A w ramach poprawy skory kupilam sobie szczotke do masazu.... ale jakos od 3 dni zapakowana jeszcze lezy
A w ramach poprawy skory kupilam sobie szczotke do masazu.... ale jakos od 3 dni zapakowana jeszcze lezy
patrycja24berlin
No kochana w myslach to ja mam cycki sterczace jak trzeba,pupa jedrna,nogi dlugie,zgrabne opalone,wlosy slniace,gladkie i pachnace,paznokcie twarde i zadbane,zeby jak perelki,strzaskana na machon....dobra czas sie obudzic
reklama
patrycja24berlin
A tak calkiem powaznie to ciesze sie juz na polske bo tam zawsze chudne...nie wiem jak to jest bo latam ze znajomymi na piffko,wino,zajadam wszystko czego tu nie ma a chudne...Daje sobie 4 dni w polsce i bede miala 57 kilo...:-)
Podziel się: