reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Asia - dzieki , ale w sumie mi naprawdę nie ma czego gratulować:zawstydzona/y:
a cuda z rozmiarami to mają w obie strony - dla równowagi kupiłam klasyczną biała koszulową bluzkę w romiarze 44(!!!) która jest dopasowana i leży idealnie...nie żebym była taka nieproporcjonalna ;-)
Ja normalnie noszę 40, spódnice 38 ale spodnie już nie bardzo - mam grube nogi i w spodnie 38 to się mieszczę tylko czasem jak fason z szerokimi nogawkami

reklama
hi hi Ell słyszałam już różne wersje o tym skąd się dzieci biorą, z kapusty, bocian podrzuca, ale twoja wersja najbardziej mi sie podoba, chyba zajrzę na ten wątek;-):-):-D

i gratulacje dla wszystkich chudzieńkich:tak::-D ja ostatnio miałam radochę że się w 42 zmieściłam, o 38 mogę na razie pomarzyć, ale walczę z wagą i pomalutku coś tam spada, bo swoje obecne spodnie mogę ściągnąć sobie bez rozpinania zamka (a nie są na gumce ;-))

mi waga slicznie leciała w dół i sie zatrzymała- minus 2 kg sprzed ciazy..niby ok, ale ja bym chciała tak jeszcze z te 2-3 kg:dry:

ja troszke tez zaczełam sie ograniczac z jedzeniem, bo Klaudia mniej mnie je)czyt. cysia), i wiecej sie "ruszam"..np. wczoraj wybrałam sie do parku na rolki.......:tak:rolki srolki, a dupa sina:angry::-D

Ell, to całkiem możliwe, że wszystkiemu winne są upały... Ja w terminie @ przez tydzień miałam takie lekkie plamienia, potem 2 dni przerwy i kiedy myślałam, że jakiś wyjątkowo lekki okres mi się trafił, pojawiło się normalne krwawienie :baffled:
:-D

no własnie wczoraj wieczorem znowu plamienia i dalej nic..........możliwe, że będzie tak jak u Ciebie

Z tymi rozmiarami można mieć ubaw po pachy :-) W Tchibo są czasem fajne kolekcje z ciuchami, tylko te rozmiary... S (36/38) to niby mój rozmiar, a zwykle pływam w tych rzeczach, tylko kilka rzeczy udało się, że odpowiadały wielkością rozmiarowi na metce, i trafiły do mojej szafy :-) ostatnio kupiłam suuuper letnią sukienkę. Za to dziewczyny, które normalnie noszą 40-42, uwielbiają kupować ciuchy w Tchibo, bo zwykle te tchibowe S są dla nich dobre- a one całe szczęśliwe, że taki mały rozmiar kupiły :-) a mi każą przytyć, bo ciągle narzekam, że nic dla mnie nie ma :-D ale jakoś wolę nie :-D

A ja wczoraj latałam po sklepach jak nawiedzona bo zaczeły się wyprzedaże miałam takie plany ze tyle rzeczy sobie kupie a tu dupa zbita kupiłam tylko jedna koszulke w Vero Moda w Bershka osłabił mnie tłum a jak zgubiałm 100 to osłabilam sie zupełnie i na tym zakonczyłam:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
A tak swoją droga to ja jakos nie moge sie do HM przekonac dla mnie tam same szmaty na wieszakach wiszą - Baśka ja tam jakos perełek nie dostrzegam:-D
Ale moze dzisiaj sie uda cos złowic:-D

No właśnie Sylwia-moje wrażenie jak pisałam takie samo, a jednak wybrałam sobie kilka rzeczy które zdecydowanie tych typowo H&M owych nie przypominają...

SYLA KURDE ALE PEWNIE SIE WKURZYLAS O TA STOWE CO???

Ja w H&M najczesciej tylko dla mlodej kupuje bo tez ta moda to nie dla mnie ale fakt faktem idzie czasami fajowe rzeczy wyhaczyc i czasami fajna bielizne:-)

reklama
ja czasami kupuje w H&M ubrania, czasami trafi się cos fajnego, a co najważniejsze rozmiarówka mi odpowiada 34:-D

Do góry