reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a ja 4 dni oprocz tego ze trzymalam diete,nie pilam alkoholu masowalam sie zawziecie co wieczor po 5 min szorstka szczota,po tym naturalnie balsam a wczoraj cos mi odbilo i nazarlam sie slodkiego
Ale za to codziennie prawie 40 minut szybkiego marszu
Sumka, to zdecydowanie COŚ! Gratulacje:-)
ja też należę do leniuszków którym się nie chce poćwiczyć, na samą myśl o sporcie już jestem zmęczona;-) staram się pilnować by nie jeść za dużo, słodycze ograniczam na maxa, jak przychodzą znajomi to kupuję takie słodkości za którymi sama nie przepadam, bo inaczej jem bez opamiętania a tak to nie kusi. I na razie waga nie rośnie a wręcz bardzo wolniutko spada:-)
A ja jem i jem - bo wiadomo maminy obiadek, ciasto itp. Chwilowo wyzutow sumienia brak ale pewnie jak spodnie zaczna uwerac to sobie troche przykrece kurek. Zwlaszcza, ze za tydzien wesele i sukienka dos opieta
No a cwiczenia to nie dla mnie. Nawet sobie wmawiac przestalam, ze zaczne...:-(
No a cwiczenia to nie dla mnie. Nawet sobie wmawiac przestalam, ze zaczne...:-(
JA TEZ NALEZE DO "CHODZIARZY" I TU -POCHWALĘ SIE(OSTATNO WPADAM SIE TU CHWALIC..............ALE JA W CZWRTKI I NIEDZIELE ROBIE TAKIE KURSY, ZE TU WSZYSCY WYMIEKAJA- W EDNĄ STRONĘ D TAKIEGO CENTRUM HANDLOWEGO IE OK GODZINY SZYBKIM MARSZEM- RAZEM 2 GODZINY DO TGO BUSZOWANIE I SZUKANI OKAZJIJAK WYCHOZE OK 9-10 WRACAM OK 14..I POTEM OBIADEK I CZUJE SIE SPEŁNIONA
BO RAZ - DZIECIAK DOTLENIONY
JA RUSZYŁAM DUPSKO
DWA - DNI WOLNE OD PACY WIEC, PEWNIE INACZEJ PRZESIEDZIALABYM PRZED KOMPEM I WCINAŁA
NO I - ZAWSZE WRACAM Z OKAZJAMI - CIUSZKAMI, BUTAMI, ROWERKEM-KUPIONYM ZA GROSZE
NO WIEC JUTRO CZWARTEK POBUDKA 8-KAWKA , ŚNIADANKO PYSZNIC MALA PRZYGOTOWC I W REJS- NO WIEC LECE LULKU- BUUZIACZKI
BO RAZ - DZIECIAK DOTLENIONY
JA RUSZYŁAM DUPSKO
DWA - DNI WOLNE OD PACY WIEC, PEWNIE INACZEJ PRZESIEDZIALABYM PRZED KOMPEM I WCINAŁA
NO I - ZAWSZE WRACAM Z OKAZJAMI - CIUSZKAMI, BUTAMI, ROWERKEM-KUPIONYM ZA GROSZE
NO WIEC JUTRO CZWARTEK POBUDKA 8-KAWKA , ŚNIADANKO PYSZNIC MALA PRZYGOTOWC I W REJS- NO WIEC LECE LULKU- BUUZIACZKI
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja od dzisiaj znowu dieta South Beach ambitny plan 10 kg i bedzie waga sprzed ciązy:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja zas dwa kilosy przybralam Ale od dzis dieta i nie spoczne az nie osiagne 58!!!Skonczylo sie babki sranie
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ja też biore dupe w troki koniec z obzarstwem
i mezyk sie przyłacza do diety:-)
i mezyk sie przyłacza do diety:-)
Podziel się: