reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Pati - no ja bym swojemu takiego przytaknięcia nie wybaczyła!!! pomijając nawet to że Adam nie miał racji...mój w sumie nawet miał by racje ale przytaknięcia i tak bym nie wybaczyła!!!

Asia - dermatolog jak kiedyś poszłam z czymś tam innym to mi obejrzała pod jakimś takim specjalnym urządzeniem - ale tylko takie 2 większe wypukłe, takich płaskich zwykłych nie - takich zresztą mam zatrzęsienie i nawet sobie nie wyobrażam ile by to musiała oglądać...powiedziałą żeby co roku po lecie przychodzić - będzie patrzyła czy się nie zmieniają - nie odbarwiają, czy jakby nie "rozpływa" się pigment...(nie pamiętam czy takich słów użyła ale o to mniej więcej chodziło)

Mój sznowny małz natomiast zauwazył że schudłam:-D:cool: i mnie pochwalił za wytrwałośc

A co do opalania to mnie tez jakos to słońce nie bierze chociaz uwielbiam sie opalać:rofl2:wiec po pracy skocze na solarium:-D

Pati - no ja bym swojemu takiego przytaknięcia nie wybaczyła!!! pomijając nawet to że Adam nie miał racji...mój w sumie nawet miał by racje ale przytaknięcia i tak bym nie wybaczyła!!!

quote]

A ja tam ciesze sie ze mi powiedzial prawde bo sama widze ze do dobrej figury to mi jeszcze brakuje.... :-):tak:Zawsze mowimy sobie najgorsza prawde....:laugh2:

Dziewczny, a jak Wasze brzuszki? :-) Ja niby ważę mało, na nadmiar tłuszczyku też nie mogę narzekać, stosuję balsamy ujędrniające, a skóra na brzuchu jakaś taka.... obwisła:-D I jak tu się rozebrać na plaży???????

moj to taki flak cholerny...Nawet jak go wciagne to taki troche odstajacy:wściekła/y: Kremy chaba zaczne uzywac ,moze cos pomoga...Ale bez cwiczen to raczej dupa a nie efekty beda:-D

No kochana trzy tygodnie to pikus!!! tu trzeb z pol roku...no i jeszcze zeby byly efekty to trzeba cwiczyc pol godziny co najmniej...Bo tkanka tluszczowa zaczyna sie spalac dopiero po ok 15 minutach cwiczen...Wiec czesto popelnia sie blad cwiczac np.kilka razy dziennie po np.15 min...wtedy efektow brak...
Ja to nawet nie mam sily i checi by 5 min posiedziec,za to uzalac sie nad soba potrafie godzinami :-D

Pati, ja ćwiczyłam po pół godziny dwa razy dziennie i to intensywnie. I oczywiście nie oczekiwałam, że po tych 3 tygodniach będę miała płaski i jędrny brzuszek :-D Ale jakąś DELIKATNĄ poprawę chętnie bym zobaczyła......:-p

reklama
no tez powinno byc widac bo by przynajmiej czlowieka do dalszej walki mobilizowalo,a tak jak sie efektow nie widzi to i checi nie ma....

Do góry