reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

A ja właśnie w imie diety zjadłam kawałek ciasta jogurtowego i poprawiam kawałkiem makowca...w końcu maż miał przedwczoraj 30stke :):):)
Ale kupiłam sobie dziś taką tunikę- bluzkę-sukienkę co teraz modne, jak przymierze to może jakieś zdjątko wkleję

A co do wagi - właśnie mam elektryczną i ona tak różnie pokazuje

reklama
Basia, proszę przekazać najserdeczniejsze życzenie Urodzinowe Szanownemu Małzonkowi! (Mnie 30 czeka w październiku, brrr;-))

Baska zdrowka i 100 latek dla szanownego malzonka!!! Teraz to juz pan w srednim wieku;-):-)

Kasia De mnie ta przyjemnosc juz spotkala i powiem, ze po 30 nie jest zle;-) A 30 urodzinki to byly najlepsze jakie mialam - bo spedzone na super wakacjach-niespodziance (prezent od meza:-))

Ja też mogę zapewnić, że 30 jest przereklamowana ;-) A raczej powinno się ją kojarzyć zupełnie odwrotnie - dojrzałe kobiety są piękniejsze i bardziej doświadczone :-D :-D :-D
Baśka, sto lat dla męża. Mój już to przeszedł 2 tygodnie temu - jakoś się trzyma ;-) :-D

Baśka to uściskaj swojego staruszka od nas;-) tylko nie za mocno bo starość nie radosć:-D:-p wiem cos o tym bo sama juz dawno 30 skończyłam;-):-)

no dziewczyny zmobilizowałyście mnie, tylko dawajcie tu duzo prostych przepisów bo jak coś skomplikowane w robieniu to mi sie odechciewa diety;-) no i co z śniadaniem tak bez bułeczki to nie wiadomo co by tu jeść??:dry:

A ja śniadanko bez pieczywa jem tak: na talerz kładę listki sałaty, dorzucam rzodkiewkę w całości, pomidorka w kawałkach, plasterki wędliny, rybki wędzonej i serka żółtego. I wystarcza mi to w zupełności.
Można też jajka w każdej postaci i dużo warzyw i naprawdę głodu nie czuc.
Ja wróciłam w końcu do swej dawnej miary pod biustem na 75 bo jak karmiłam to miałam 85, a została jeszcze talia co będzie bardzo ciężkie- chciałabym 10 cm zgubic ale to nierealne chyba. Ucieszę się z każdego cm:tak:

reklama
A Baśka co do wagi to zobacz czy innym osobom też tak źle pokazuje- widocznie zepsuta. Zwróc uwagę na ubranie jeśli ważysz się w ubraniu. Jeśli wszystko ok to byc może nabierasz wody;-) Ale jak się ma problem z wodą w organiźmie to zazwyczaj się puchnie

Do góry