reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Mamootku warto odswiezyc info bo od tamtej pory dużo sie zmienilo;) i a wszystkim którzy sie ruszają i ćwiczą życzę by stało sie to dla nich nałogiem. Ja mam jutro kontrole u endokrynolog i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Baska i ja powodzenia zycze...Daj znaka co i jak...
Ja tez musze do gina sie wybrac...rok zlecial jak z bicza trzasnal... nawet wiecej jak rok....

No podjadlam male sniadanko,zaraz smigam do kumpeli -tam zawsze dostaje mega pyszny sok ze swiezych owocow i wtedy smigamy na fitness :-) mysle ze 1,5 do 2 h dzis posmigamy :-)

reklama
Kasia bylo super :-D nie dosc ze pocwiczylysmy to jeszcze posmialysmy sie jak glupie :-D Ostatnio ogolnie duzooo sie razem smiejemy...Mialam taki napad na masazu ze smialam sie bite chyba 10 min. i nie moglam sie powstrzymac...Same glupoty mi na mysl przychodzily...A ze masowane bylysmy w jednym czasie obok siebie to wszystkim sie udzielilo :-D No ale smiech to dobry na miesnie brzucha :-D

Kasia dajesz rade caly skalpel?

Musze sie pochwalic-mam -4 kilo na koncie... Jak bede miala -10 kg. lacznie to pokaze Wam fotke przed i po... Jak ostatanio pokazalam kumpeli swoja przed to myslalam ze ja wyrwie z butow :-D Ale mnie tez wyrwalo jak mi mloda fote strzelila :-D

Do góry