reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia-wez mnie nie zniechecaj
Pati,Kasia Cię nie zniechęca,jedynie przybliża rzeczywisty obraz. Nasza sunia jest przykładem tego wszystkiego złego co pies potrafi w tym złym sensie. Tak żeby się pośmiać... pewnego dnia tak się wytarzała, że szła kilometr za nami i tak ją było dalej czuć. Jak weszliśmy na osiedle to ogrodnik wąż nam podłączał, żeby ją doczyścić,bo winda by zaśmierdła. Czadziła jak mały skunks.
Fredzia gratuluje.
i mnie Baska lekarz chce wyslac na gastroskopie- mam czeste bole w klatce piersiowej i moja lekarka bardziej stawia na stres i problemy z zoladkiem noz serce...wiec jak kolejny raz do niej zawitam to wracam ze skierowaniem.
a ostatnio mialam mega stresujacy czas...wczoraj wrocilismy z Polski...opowiem jaksie pozbieram...zmarl Adama tato...do tego posypalo sie wiele innych rzeczy...;(
i mnie Baska lekarz chce wyslac na gastroskopie- mam czeste bole w klatce piersiowej i moja lekarka bardziej stawia na stres i problemy z zoladkiem noz serce...wiec jak kolejny raz do niej zawitam to wracam ze skierowaniem.
a ostatnio mialam mega stresujacy czas...wczoraj wrocilismy z Polski...opowiem jaksie pozbieram...zmarl Adama tato...do tego posypalo sie wiele innych rzeczy...;(
reklama
Podziel się: