Ja schudłam 2,5 kg o czym już wspomniałam. Jak tylko mogę to chodzę na piechotę i korzystam ze schodów a nie z windy bądź ruchomych schodów. A mam tego do pokonywania codziennie dosyć dużo. Aż byłam w szoku, że po 2 tygodniach pracy aż tyle schudłam. Zrezygnowałam z cukru, dużo pije wody i zielonej herbaty. Jem mało ale chyba treściwie. Tak więc stawiam sobie nowe zadanie - porządnie schudnąć. Mój priorytet to zrzucić 9 kg. Tylko nie pytajcie się ile warze ... bo ze stołków pospadacie
reklama
mi polecial kolejny kg...w tym miesiacu schudlam ok 4 kg...i nie wiem co jest grane, bo jem jak dawniej, przestalam reguralnie cwiczyc,bo nie mam czasu..ale zlapala chyba jakiegos tasiemca, czy inne gowno, bo wieczorami mnie muli, mam rewolucje w zoladku, a rano mega rozwolnienie i waga sama leci...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia nie przejmuj sie wagą sama w sobie jesli dobrze wygladasz.
Zawsze mieśnie wazą wiecej niz tłuszczyk.
mnie waga tez mało nie pokazuje i niestety coraz trudniej mi zrzucic
Zawsze mieśnie wazą wiecej niz tłuszczyk.
mnie waga tez mało nie pokazuje i niestety coraz trudniej mi zrzucic
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja dzis przywiozlam mlodej rower i zaczynam od jutra Moze to nie duzo ale dla mnie sukces-moge powiedziec ,ze nie pale dwa dni i zamierzam walczyc...Adam juz ponad miesiac nie pali... no i koniec z piciem...piwka,winka itd. bo to tez mega w dupe wchodzi!
patrycja24berlin
3 dni bez fajki mam juz za soba leci czwarty... Wczoraj dlugi spacer ponad godzinny zaliczony...Wzielam psa brata wiec mialam co ciagnac-labrador...na koniec wytarzal mi sie w ludzim gownie!!!!! myslalam ze go zabije...Nie mowcie jak cuchnal! KasiaDE czy Wasze psy tez tak lubia-lub lubily? Jezuuu przeciez ten dekiel prawie co spacer jak sie go pusci luzem to gdzies nura w srake da! Dlatego koniec powiedzialam,wiecej go nie wezme... ale dzis ide z dziewczynami i z kijkami
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez mam w planach spacer bo u nas pieknie, ale ze soba nie biorę kijków tylko koszyk na grzyby
reklama
patrycja24berlin
Wiesz chyba tez wezme :-d bo wczoraj na spacerze kilka ich widzialam ))
Podziel się: