reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nizle dziewczyny dajecie...Ja jestem najlepsza w odkladaniu wszystkiego na jutro
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, możemy sobie podać łapki :-) z tym, że teraz to może odłożymy akurat ten temat nie na jutro a na ładnych parę miesięcy ;-)
patrycja24berlin
ja wlasnie boje sie najbardzie ze gdybym zaciazyla to do 100 teraz dobije...bo ja mam juz 68 kilooooooooooo!!!!!!! przeciez to jest jakas paranoja no ale wtedy po 9 miesiacach pewnie bylybysmy bardziej aktywne bo w koncu spacery
Kasia Kucińska
Pati, ty zmień wagę, widziałam zdjęcia na fb i jakoś nie chce mi się wierzyć, że tyle ważysz! Ja 62,5 i ni hu hu nie chce spaść, wprawdzie nic nie robię, w każdym razie nie regularnie, ale mniej słodyczy, piwa, więcej warzyw i owoców, i żadnej różnicy. A co do aktywności później, to święta racja
patrycja24berlin
W takim razie wszystkie mnie oszukuja...Niestety taka prawda...
Kasia Kucińska
To ja nie wiem, gdzie Ty masz te kilogramy
patrycja24berlin
oj widac widac... na zywo mnie nie widzialyscie...Od pulchniejszej twarzy po sama lydke ...tyle ze mi sie to rozlewa po calosci...ale brzuch to mam masakryczny...falda na faldzie... juz zeber nie widac...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oj tam wg mnie wyglądasz dobrze, ja na mojej wadze tez widzę dużo więcej niż bym chciała i jakos wszystko takie ciasne sie porobiło, ale cóż głodować nie bede a na ćwiczenia nie zawsze mam czas i ochotę czasami poprostu padam na twarz po całym dniu.
Podziel się: