reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Rusia, nieźle! Też padłabym ;-)
Pati, mnie słońce, plażowanie wykańcza więc i tak podziwiam za aktywność po.
Sylwia, u nas podobna pogoda, ale bardzo ciężkie powietrze. Dziś biegałam, ale ciężko było bardzo

Mi się w ten upał ruszyć nie chce... jedynie basen, ale z Martą to po prostu moczenie się i zjeżdżalnia :-D od przyszłego tygodnia, jak kumpela wróci z urlopu, wznowimy akcję fitness, samej jakoś moblilizacji brak. Czuję, że tu i ówdzie jakby mi ciut ubyło, muszę w końcu kupić baterię do wagi i sprawdzić.

my w weekend planujemy aqua park z dziecmi
Wczoraj bylam z dziecmi w malpim gaju..Wzielam ksiazke i myslalam, ze przy kawusi sobie odpoczne..a tu zong! Gracus sam nie chcial nigdzie lazic, tylko przy mnie, wiec by troche pouzywal...wspinalam sie wszedzie z nim..wrocilam po 3 h zrabana na maxa!:-D
dzis juz zaliczylismy spacer po parku..teraz Gracus spi, Dusia maluje.. a ja chwilke sie relaksuje.

Syla pokaz nam raz swoj ogrod :)

My w piatek nad woda...w sobote cala w lozku...tylko wstalam cos zjesc...mialam mega bol glowy od rna...ale to dlatego ze popilam z okazji nowego mieszkania mojego brata-wreszcie znalazl-umowa podpisana i moze sciagac rodzine :) a dzis deszcz :)

Pati - super, ze bedziesz brata miala kolo siebie:)))))
nie ma jak rodzinka...my sobota tez nad woda- rodzinny piknik, a dzis bylismy u rodzicow i polatalismy po sklepach...Rodzice mieszkaja w malej miejscowosci i tam jest taniej i duzo wyprzedazy niz w Man...obkupiona:-)

Syla- dawaj fotki domu...!!!ogrodu, okolicy...wogole fajnie by bylo, by kazda z nas pokazala zdjecia okolic w jakich mieszka..ciekawie by bylo...:tak:

oki super pomysł z tymi fotkami:-D dzisiaj jak nie będzie lało to zrobię fotki:-D no i może wstawię trochę naszych bo dawno nie dawałam żadnych.

A i zeby było w temacie to dzisiaj w ruch ida najpierw rolki a potem nordic zakupiłam sobie pulsometr podobno bardzo ułatwia efektywne treningi

Sylwia, myślałam o pulsometrze, ale jak na razie zaniechałam. Jak będziesz miała sprawdzony, to daj cynka jak się sprawuje.
U mnie nie ma co focic w okolicy ;-)

reklama
Do góry