reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja dalej rolki i rolki i rolki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kupilam wczoraj rower-zaczynami dzis z mloda jazde
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
I jak po pierwszej przejazdzce?
patrycja24berlin
no pierwsza przejazdzka okay...ale moje dupsko nie jest przyzwyczajone do takiego siedziska chyba sobie fotelk samochodowy zamontuje Troche pojezdzilam z mloda ,a potem jeszcze troche sama Dzis tez jest plan a jak nie wypali to wieczorem stacjonarny...zaczynam odchudzanie ale z ruchem tym razem
Pati- trzymam kciukasy!
i my sobie wczoraj ostro wstawilismy...wybralismy sie z dziecmi na rowery..ale jescze my bez,bo to trasa przy gl. ulicy, a balismy sie czy Dusia(dawno od lutego nie jezdzila) czy bedzie oki- bylo...i bieglismy za nia i pedalujacym Grackiem...lacznie trzasnelismy ok 5 km...potem gralismy w tenisa...nie musze mowic ze jak wracalismy to kazdy mial dosc...po drodze kupilismy browarki i po kapieli strzelilismy po piwku, ogladajac komedie- padlam spac po pierwszych 20 min....
i my sobie wczoraj ostro wstawilismy...wybralismy sie z dziecmi na rowery..ale jescze my bez,bo to trasa przy gl. ulicy, a balismy sie czy Dusia(dawno od lutego nie jezdzila) czy bedzie oki- bylo...i bieglismy za nia i pedalujacym Grackiem...lacznie trzasnelismy ok 5 km...potem gralismy w tenisa...nie musze mowic ze jak wracalismy to kazdy mial dosc...po drodze kupilismy browarki i po kapieli strzelilismy po piwku, ogladajac komedie- padlam spac po pierwszych 20 min....
reklama
patrycja24berlin
my bylismy nad woda wiec tylko wieczorem stacjonarny byl...dalam rade tylko 35 min...taki upal i zmeczenie po plazowaniu ze nie chcialo mi sie wiecej...przed spaniem trzasnelam jeszcze 30 brzuszkow
Podziel się: