reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
U mnie tylko 2 do przodu ale wszystko w brzuchu zostalo. Jak stoje to da sie przezyc ale jak siade to mam taki piekny wylew ciala w pasie, ze nawet poduszki do karmienia nie musze uzywac ;D ;D

U mnie znow kilogramik mniej, jak zrzuce jeszcze 5-6 to będzie super. I na razie nic oprócz spacerów nie robię więc jest nieźle (no od 2 dni mniej jem bo mam aparat na dolnych zębach założony i nie mogę gryźć ;D - ale to przejściowe, dzisiaj już mija :) ) W sporo ciuchów się mieszczę tylko właśnie ta oponka kurde taka wstrętna się robi - dokładnie tak, jak napisała Cicha!!!

No to nie jest źle jak widzę. Dziewczyny mamy więc szansę załapać się do reklamy balsamu ujędrniającego DOVE oni tam biorą takie bardziej puszyste ;D ;D ;D

A ja nie wiem, ile ważę. Ostatnie ważenie jeszcze przed porodem... Tak to jest, jak się nie ma wagi w domu - nie wpada się w kompleksy :)

Ale to tylko do wtorku, bo idę na przegląd popołogowy, więc się zważę u lekarza i cała prawda wyjdzie na jaw...

Ale chyba nie jest tak źle, bo mieszczę się we wszystkie ciuchy sprzed ciąży. Jedynie poza sukienkami, bo się w biuście nie dopinam... Między guzikami robią mi się takie bałwanki :) A jak raz się zapięłam na chamca, to jak zdjęłam tą sukienkę (ledwo w niej oddychałam), to zachlapałam mlekiem pół lustra i spory kawał podlogi.

Jak się zważę, to zamelduję...

A co do brzucha, to faktycznie nie jest taki, jak był. Jakby skóry więcej. Wprawdzie nie wisi, ale taka matowa, mało jędrna. I faktycznie przy siadaniu wygląda znad spodni jak wyrzut sumienia...

Ja mam 105-82-105 (w porywach do 110 przed karmieniem ;D ) do dove to chyba nadal za dużo ale na modelkę do katalogu XXL to może bym się załapała...

reklama
E tam to wy szczupaki jesteście ja mam w talijce z 90 ;D taka to ze mnie wątła kobiecinka ;D ;D ;D Tylko dupka już prawie wróciła do formy, ale udka i ramiona jeszcze pokryte sadełkiem ;D
Na sflaczałą skórę mogę polecić Mustellę żel poporodowy. Skórka jak nowonarodzona ;D ;D ;D

Do góry