reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tak czAs wykluwania się ospy to 2 tyg . A ja wczoraj 5 km mocno pod gore z kijkami i dzisiaj tez idę choć narazie jest mzawka i silny wiatr ale może się wypogodzi
mojeszczescia
Fanka BB :)
Sylwia podziwiam Cię i udanego dzisiejszego spacerku :-)
ja jutro nie posylam Klaudii do szkoly- ide skonsultowac to z lekarzem- Dusi ladnie sie zgoilo wszystko, odpadaja strupki.
a ja mam wge juz - 2kg sprzed ciazy...wzielam sie za siebie - codziennie bieganie, jazda na rowerku, bez kolacji i efekty baardzo mnie ciesza
a ja mam wge juz - 2kg sprzed ciazy...wzielam sie za siebie - codziennie bieganie, jazda na rowerku, bez kolacji i efekty baardzo mnie ciesza
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No z ta ospa to pamietam ze trzeba byc w domu bo to jakies powiklania powazne moga byc...ale nie pamietam co i jak...
patrycja24berlin
Mialam isc dzisiaj na silownie i za chiny ruszyc sie nie moge... slonca brak,ciemno tak jakos a ja jakbym na ostatniej kresce od baterii funkcjonowala...Jutro mam ostatni raz moj lippoomasaz...Przydaloby sie jeszcze kilka wziac ;-) ale nie bede przesadzala...mam efekty ,teraz troche za sport trzeba sie wziac i na zime sobie po urodzinach znowu zaserwuje :-) Bede sobie zyczyla na prezent bony :-)
reklama
patrycja24berlin
Oby jak najszybciej
Podziel się: