reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja dzis tez zakupilam sobie wode w malych buteleczkach..tak mi lepiej smakuje;-)

Mamoot- zdrowko! ja wypilam troszke:confused2: piwka

Ja codzienny kieliszek wina mam juz tez za soba :-)

Pati a na jakie konkretnie zabieg chodzisz? Wygladaja na efektywne ...2cm po razie...Mnie tez by sie przydalo talie odswiezyc ale lenia mam, ze hej ;-)

Ja pije dużo wody i zielonej herbaty, czasami nawet więcej niż trzeba:-D jutro ide na saunę, wydalić toksyny:szok:

Pati Tak dieta SB bazuje na niskim indeksie glikemicznym:-D
a ta machineria wyglada kosmicznie

Pati, spotkałam się juz z opiniami, że to tak duże picie wody, mające zbawienny wpływ przy dietowaniu, to mit. Ale nie pamiętam źródła:dry:

reklama
Bo 3 litry to juz jest takie maximum... jak sie pije wiecej to poprostu woda w ciele zostaje i nie jest tak wydalana...
Ja jestem po kolejnym zabiegu-zadowolona...kolejne rezultaty...Az czerwona dzis bylam tak mnie tym "wyssala" :-) i jak lapie sie za te bokczki to nie czuc juz takiego zbitego tluszczu... mniejsze sa...normalnie szok!

Do góry