reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie dziekuje Ale na zajaca kupuje sobie -albo moze tak poprosze zajaca zeby mi dorzucil do rowera i bede smigala nim...na zakupy,po mloda do przedszkola...no i tak zeby sie przejechac,rozruszac... za duzo autem jezdze-zdecydowanie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ja na nadmiar czasu nie narzekam ale po prostu w określonej wadze czuje się dobrze i już a ile wazę to nie napisze bo to szok!!!
Niestety ja mam do pracy za daleko zeby jezdzic na rowerze ale po pracy moge no i wreszcie kijki wróciły do łask
Niestety ja mam do pracy za daleko zeby jezdzic na rowerze ale po pracy moge no i wreszcie kijki wróciły do łask
patrycja24berlin
No na 10:30 ide dzis tam do tego zentrum dietetycznego opowiem jak wroce
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
oooo ciekawe co Ci powiedzą dzisiaj wyszło słońce to może uda się jakoś spacer wykonać
patrycja24berlin
No i jestem po :-) sam zabieg bardzo przyjemny-relaksujacy i w pasie dwa cm.na minusie...4 zabiegi jeszcze mam zapisane po dwa razy w tyg. Mam zaczac wiecej sie ruszac...Moja zguba jest auto mam go unikac jak czesto sie da... no i duzo pic wody,uwazac na weglowodany i jesc rzeczy o niskim poziomie glikomicznym-sie wie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ba niski indeks glikemiczny to podstawa, i waga wtedy w dół;p
patrycja24berlin
Jakos tak nawet sie lepiej psychicznie poczulam...chyba od dzis bedzie lepiej-hahahah
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jasne musi byc))) i bedzie
Podziel się: