reklama
hehe
ja zaraz ide ....odprowadzamy Klaudie 6,4 km ...sprzedalismy auto, drugie postanowilismy poki co nie ubezpieczac, by miec mobilizacje i cos dla siebie zrobic...A. jezdzi rowerem, a my spacerkiem- zaoszczedzimy troche i mam nadzieje schudniemy i nabierzemy kondycji!...ciekawe jak dl. wytrzymamy hahahah
ja zaraz ide ....odprowadzamy Klaudie 6,4 km ...sprzedalismy auto, drugie postanowilismy poki co nie ubezpieczac, by miec mobilizacje i cos dla siebie zrobic...A. jezdzi rowerem, a my spacerkiem- zaoszczedzimy troche i mam nadzieje schudniemy i nabierzemy kondycji!...ciekawe jak dl. wytrzymamy hahahah
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Duśka pewnie zaprawiona i dla niej to pikuś :-)
hahaha Duska to tylko wychyli glowe zza drzwi wskakuje na podnozek taki do wozka Od tygodnia leje, wiec chowa sie, stoi, badz siedzi sobie cale te 20 pare minutek w jedna strone ... lubi tak sie przemieszczac, bo wowczas caly czas sobie cos opowiadamy no i nic mnie nie rozprasza, jak czesto bywa w domu...czy za kolkiem w suchym samochodzie(to obie lubiy naaaj!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ojjj ja sobie juz nie wyobrazam bez samochodu
patrycja24berlin
acha mialam napisac ze wczoraj pojadlam sobie tak mega-hahahahaha paczka gofrow,truskaweczki,drink taki pyszny,potem byl likierek Chilli-Schokolade -mniam a na koniec zjadalm takie francuskie z obiadu zostaly pierozki z twarogiem i zagryzlam trzema oparowkami na goraco-umylam zeby i polozylam sie spac bo to po 22:00 bylo
no ladnie Pati
ja tez sobie nie wyobrazam - ...chcemy wytrzymac tak 2 m-ce ...ale szczerze watpie hahaha ...no, ale moj A. teraz ostro cwiczy, stara sie jesc mniej i to co mu wolno, by "przypakowac" ...wiec dolaczylam z tymi cwiczeniami i zdrowym odzywianiem...
ja tez sobie nie wyobrazam - ...chcemy wytrzymac tak 2 m-ce ...ale szczerze watpie hahaha ...no, ale moj A. teraz ostro cwiczy, stara sie jesc mniej i to co mu wolno, by "przypakowac" ...wiec dolaczylam z tymi cwiczeniami i zdrowym odzywianiem...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
bez samochodu no way! czaje sie znowu zeby kupić rolki
reklama
patrycja24berlin
my rolki kupilismy...trzeba zaczac jezdzic tylko ostatnio deszcze i deszcze... w niedziele mielismy w planie ale raczej bedziemy kaca leczyc oddajemy mloda w piatek do tesciowej i caly weekend nasz
Podziel się: