reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

To sie upomnij Kasiu. Nie zaszkodzi.
Ja pierwsze usg miałam przed ciążą ze Stasiem, czyli w wieku 29 lat. Drugie jakoś po roku.
Pewnie będę miała zlecane co rok, bo mam wywiad rodzinny obciażony - babcia miała raka piersi.

reklama
Ja mam usg co roku nie pamiętam już od kiedy- ze względu na obciążenie w wywiadzie, jak miałam torbiel to co pół roku, ale w końcu zniknęła na szczęście. Mammografii nigdy nie miałam.

A ja robiłam u pani doktor - specjalistki od usg.
Ja też.

Poczułam wiosnę :-) czekam aż będzie można na rower wskoczyć- będziemy sobie jeździć z Myszką, ćwiczyć mi się samej nie chce w domu, a na fitness jakoś nie mogę się zmobilizować. A dziś dzień obżerania się owocami- właśnie wcinam sałatkę owocową- winogrona jasne i ciemne, kiwi, nektarynka, truskawki MNIAM!

reklama
Wlasnie-tak sie zastanawiam nad kupnem roweru...chcialabym smigac ale mloda na 4 kolkach to za mna nie nadazy i kondycji nie ma...a chcialabym nop.z nia...po mojej pracy pojezdzic...tylko pytanie jak ja na ten moj rower teraz zapakowac? Rusia Wy jak jezdzicie? bo ja zolwim tempem nie mam checi jezdzic...

Do góry