reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja za to powoli wychodze z anemii, ale blada jestem dalej i niestety nadal przynajmniej 2 razy dziennie robi mi się czarno przed oczami, staram sie więcej jeść, ale to jakoś nie bardzo pomoga, no cóż dziewczyny powrócimy do formy jak tylko skończymy karmić, a w przyszłe wakacje to się wyprażymy na słoneczku))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Juz wróciłam z silowni i jestem z siebie dumna:-) , szło mi całkiem niezle a teraz juz po kapieli czuje sie super mam duzo pozytywnej energii, morfologie robiłam kilka dni temu i wyniki wyszły super. siostra męża jest analitykiem medycznym stad mam tą pewnosc.
patrycja24berlin
Syla super...daj mi kopa na poped to i ja moze sie w koncu gdzies wybiore...A moze lepiej kupie sobie jakis sprzecior...przynjmniej bede cwiczyla systematycznie...
Za 3 tygodnie wybieramy sie na basen...ale taki troche inny jak wszystkie...pozniej wkleje linka to zobaczycie...No i zostaniemy tam na noc chyba bo jeden dzien nie starcza na wszystkie tamtejsze atrakcje...
Juz sie doczekac nie moge....
Za 3 tygodnie wybieramy sie na basen...ale taki troche inny jak wszystkie...pozniej wkleje linka to zobaczycie...No i zostaniemy tam na noc chyba bo jeden dzien nie starcza na wszystkie tamtejsze atrakcje...
Juz sie doczekac nie moge....
patrycja24berlin
a oto link... dziewczyny polecam jak kiedys bedziecie w tych rejonach...
Fotos vom Tropical Islands Resort
Fotos vom Tropical Islands Resort
reklama
PATRYCJA ZABIERZCIE NAS!!!!!!!!!!!!!! i nawet ceny nie są powalające - jeśli czas nie jest ograniczony...hm, szkoda że nie jest to trochę blizej
A tak swoją drogą - jakbym chciała wjechać do Niemiec z Karolkiem czy powinnam mieć na niego jakiś dokument? Wiem że teraz na granicy nie sprawdzają ale mimo wszystko nie mogłabym udowodnić że to moje dziecko bo w dowodach teraz nic nie ma, jak to jest?
A tak swoją drogą - jakbym chciała wjechać do Niemiec z Karolkiem czy powinnam mieć na niego jakiś dokument? Wiem że teraz na granicy nie sprawdzają ale mimo wszystko nie mogłabym udowodnić że to moje dziecko bo w dowodach teraz nic nie ma, jak to jest?
Podziel się: