reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Basia, u mnie to samo - wszyscy mówią, że blada i źle wyglądam. Jestem gapa, bo jak robiłam morfologię Mikusiowi, to mogłam zrobic i sobie. A tak to znów będę musiała sie urwać z pracy rano...

reklama
ja za to powoli wychodze z anemii, ale blada jestem dalej i niestety nadal przynajmniej 2 razy dziennie robi mi się czarno przed oczami, staram sie więcej jeść, ale to jakoś nie bardzo pomoga, no cóż dziewczyny powrócimy do formy jak tylko skończymy karmić, a w przyszłe wakacje to się wyprażymy na słoneczku:)))

Ja to w tym roku nie wytrzymałam i już po połogu wygrzewałam się po trochu na słonku. Nie za dużo, ale nie mogłam sobie odmówić.

Juz wróciłam z silowni i jestem z siebie dumna:-) , szło mi całkiem niezle a teraz juz po kapieli czuje sie super mam duzo pozytywnej energii, morfologie robiłam kilka dni temu i wyniki wyszły super. siostra męża jest analitykiem medycznym stad mam tą pewnosc.

Syla super...daj mi kopa na poped to i ja moze sie w koncu gdzies wybiore...A moze lepiej kupie sobie jakis sprzecior...przynjmniej bede cwiczyla systematycznie...

Za 3 tygodnie wybieramy sie na basen...ale taki troche inny jak wszystkie...pozniej wkleje linka to zobaczycie...No i zostaniemy tam na noc chyba bo jeden dzien nie starcza na wszystkie tamtejsze atrakcje...

Juz sie doczekac nie moge....

reklama
PATRYCJA ZABIERZCIE NAS!!!!!!!!!!!!!! i nawet ceny nie są powalające - jeśli czas nie jest ograniczony...hm, szkoda że nie jest to trochę blizej :(
A tak swoją drogą - jakbym chciała wjechać do Niemiec z Karolkiem czy powinnam mieć na niego jakiś dokument? Wiem że teraz na granicy nie sprawdzają ale mimo wszystko nie mogłabym udowodnić że to moje dziecko bo w dowodach teraz nic nie ma, jak to jest?

Do góry