reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ci co mnie słabo znają też tak twierdzą ale ja i mój mąż widzimy róznice może i jest płaski ale juz nie ma wciecia takiego jak było ale powiem wam ze wcale jeszcze nie ćwiczyłam wiec myśle ze może jak poćwicze..... ta jasne ....jak byłam w ciązy to dowiadywałam sie już gdzie jakiś aerobik w pobliżu ale jak juz urodziłam i zobaczyłam ze w miarę wyglądam to straciłam ciązowy zapał do ćwiczen

No ja jak patrze na siebie w ciuszkach to jest dość ok (porównując do mnie sprzed ciąży bo w porównaniu do Beaty...- bez komentarza :) ) gorzej jak zdejmę ubranie -tutaj łapię doła- wcięcie w talii ledwo widoczne - jakieś takie wałeczki bo bokach zamiast tego i brzuszek wystaje choć nigdy nie był płaski, ale teraz jest w dodatku z lekka rozciągnięty :(

Basiu przecież o to chodzi zeby wrócic do swojego fasonu a nie czyjegoś
ja też jak sie rozbiorę to nie jest tak super jędrny

reklama
beatko waże duzo hihihi:-D :-D :-D :-D ;-) ,wsumie to o wage mi nie chodzi tylko o moje kształty. Nie jest dlamnie problemem ile waże tylko że źle wyglądam a co gorsza źle się czuje w swoim ciele. W ciąży przytyłam 31kg(!!)-pozostawie to bez komentarza;-) 20 kg już zgubiłam no ale ile mi sadła zostało to historia :-) , jestem poprostu masą obwisłego sadełka ;-) .Wiem że bez ćwiczeń to nie wróce do dawnej sylwetki :-( ale jestem na dobrej drodze:-D . Diete mam dobrą (jestem wegetarianką więc podstawą moich posiłków sąwarzywa i owoce ) więc pozostaje mi tylko ćwiczyć ..........:-)

Do góry