reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

No a jak dlamnie beatko to wygladasz bosko :-) , jak zobaczyłam twój płaski brzusioto aż się rozmarzyłam ;-) :-) .
No i sobie teraz troszke posmęce ;-) . Zauwarzyłam że oststnio niesamowicie źlemi w swoim ciele (też to macie/miałyście?!). Tosmutne bo nawet przed mężem wstydze się rozebrać :zawstydzona/y: .Wydaje mi się że wszyscy gapią się na moje krągłości i podśmiewają . Starm się z tego żartować, sama mówie na siebie "gruba " ale coraz bardziej mi to przeszkadza....

reklama
ja co do figury ogólnie to nie a po porodzie to poprostu czułam sie super seksi bo brzucha od początku prawie nie miałam a piersi były jak dla mnie to duuuużo większe niż zwylke normalnie się tak cieszyłam a teraz co....???? nie dość ze zmalały to kaput!!!! dobrze ze w ubraniu tego nie widac
a miałam nadzieje ze choc troche w nich zostanie

Beata-SWietna FIGura... :tak: :-)
U mnie tez jeszcze z 5-6 na pusie...chociaz jak zapowiadalam ze bede cwiczyc tak tylko na slowach zostalo-ale trzymam diete-nie objadam sie.a wrecz jem malo jak na moje mozliwosci...:sick:

Beatko, co mogę dodać? Dziewczyny już wszystko powiedziały.:-)

Ja jestem na zero po ciąży, ale nie obraziłabym się na zgubienie jeszcze co niego. Kg są ok, ale brzuszek niby taki sam, ale lekko sflaczały. :-( I tali a trochę nie ta, a była niezła. Dużo zależy od tego w co się ubiorę.

Beata super, ja zazdroszcze... nie mieszczę się w swoje ciuszki z przed ciąży ... a i cyc nadla wielki ( 80 E - F) , przy moin wzroście 156,5 cm jest olbrzymi więc nik nie patrzy na mój obwisły brzucholek... na szczęście mężowi się nadal podobam ....

no widzisz więc u Ciebie patrzą zamiast w oczy to na piersi hehee
a tym bardziej przy takim wzroście to pewnie wydają sie jeszcze wieksze

reklama
Mi się na razie udaje raz na tydzień na basen - tzn na razie 3 razy pod rząd - niewiele ale zawsze....Sylwia-trzymam kciuki :)

PS - z innej beczki - zrobiłam sobie dziś morfologie - anemii jak na razie nie ma ale normy raczej w dolnych granicach - o wiele gorzej niż w ciąży - i juz mnie denerwuje że wszyscy mi ostatnio mówią że jestem blada...w sumie półtora roku prawie się nie opalałam!!!

Do góry