reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Mój kolega chodzi na sqasha w Krakowie na Zakopiankę - chwali sobie. U nas oczywiście nie ma :-/
Zbiorowa Zumba - lubię to! ;-)

Mój kolega chodzi na sqasha w Krakowie na Zakopiankę - chwali sobie. U nas oczywiście nie ma :-/
Zbiorowa Zumba - lubię to! ;-)

ja na squasa poszlam raz - przyznam że przy mojej kondycji o mało nie wyzionełam ducha, a na pewno wyplułam wszystkie wnętrzności, dzień po - gorzej niz po kacu , ale jakbym poćwiczyła to przy najmniej moja J.LO by się zmniejszyla :-D

hahaha i ja lubie to:pPPPP
J.LO - dobre:)))))))))))

ja chcialam tu na jazde konna...ale daleko ode mnie i kosztowne;/////////////// kopie dalej w necie szukajac czegos blizej i taniej

moja Duska meczy nas by zapisac ja na foodball kids (jak lazi i truje:p...wiec od kolejnego semestru moze ja zapiszemy...balet stwierdzila, ze ja nudzi;/...

reklama
Noemi by chciala konie...ja mam tu kilka stadnin koni w okolicy..dwie nawet bardzo blisko ale ceny bardzo wysokie...tu zbiera sie sama smietanka...np.paul van dyk ma swojego konia... no i nie mozna przychodzic na jednorazowa lekcje tylko zaraz na cale miesiace ;) ale gdzies dalej napewno cos fajnego znajdziemy...mysle ze od wiosny zaczniemy uczeszczac :) no i cos z plastyka zwiazane koniecznie ;)

Do góry