reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
tak palnelam...no na pewno przy 182 z waga 65-8 to juz taka szczuplo-chuda bedziesz:)))))))..wiec zalezy kto co lubi;)

Dobrze mówisz! 70 będzie git, chociaż jak mówię, na zdjęciach wyglądałaś super a nie wiem ile ważysz. Czasami waga to tylko cyferki a jak się wygląda i czuje - to jest najważniejsze
I miałaś już twedy 182? O maj gad!

Nieźle ja się też muszę wziąć za sebie. Niby wg wskaźników waga ok ale jakoś chciałabym mniej- gdybym miała ważyć tyle co za panny to musiałabym 10 kg zgubić. Ja głównie muszę się pozbyć oponki z brzucha bo niestety zima i siedzący tryb życia się na nim odbiły ale ostatnio wygrałam kije do nordic walking więc zacznę maszerować a do tego dorzucę może właśnie basen ze 2 razy w tygodniu

Sylwia to ja Ci chyba do pachy nie dosiegam - 156 cm :-) normalnie zeby ze soba pogadać musiałybyśmy listy pisać :-)

reklama
Do góry