reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Tylko jak Wam potem nie bedzie sie podobalo zeby nie bylo na mnie :-D bo to jeszcze do oprawy oczu musi pasowac ...itd...
dzis 45 min na rowerku...

reklama
o tak, bo Cie szybko odwiedzimy:p

Moi rodzice byli u nas na weekend...przywiezli dla dzieci prezenty(lalke, grajacego balwana, taka mate do chodzenia dla Gracjana, dla mnie kaplet nozy, kieliszkow i krysztaly do drinkow)..no i wor slodyczy- (do tego zmierzalam) i jak Klaudie gonie od mordoklejek...tak teraz siedze i zuuuje maatko jakie pyszne...:O a tu przed 22...;/...

a tam i tak nie przyjada...acha ja Was laski ostrzegam ze to nie jest jak mleczna czekolada tylko prawie jak gozka :-D wiec dosc ciemny...i nie wiem Syla czy dla Ciebie bylby odpowiedni...

a ja tak sie zastanawiam czy ja dobrze z tego mojego rowerka odczytuje ile km.przejechalam-cos mi sie wydaje ze nie...bo to mi jest za malo... jak mozna przejechac w 45 min.tylko np.15km.a Rusalka tylko w 7 min. dluzej o 10 km.wiecej...a nie pedaluje jak jakas pipa co zwiedza miasto...tylko jade dosc szybko-miejsscami jakby mnie ktos gonil :-D i zmienialam sobie manualnie dzis programy do 5 stopnia bo narazie moje miesnie na progranm nr.8 nie sa przygotowane i puls mi skakal do 148 :-D

obys sie nie zdziwila:p...co doi koloru...wlasnie o taki mi chodzi!!!..bardzo ciemny braz- ale nie czarny! ..wiec nie dygaj laska:)

a na rowerku moze masz mile? ..wowczas ro razy 1,6;)...a jaka predkoscia jedziesz? bo ja 29-32...czasami nawet 34

roznie ale tak 20 /h -ja jade tak jak jest najzdrowiej dla serca ;) trzymam sie wytycznych i patrze na puls serca ...no i zalezy na jakim programie... chociaz musze sie tej predkosci przyjzec dokladnie bo ja najczesciej na tv.wtedy patrze :-D

reklama
Dorcia dzis probowalam Twoje tempo-wez mi szczerze powiedz te 29-32km/h ile tak wytrzymasz? bo ja tak dzis zapierda*lalam ze prawie pedaly pogubilam ale jakos tylko doszlo do 28km/h i to na najmniejszym programie... i szczerze szybciej sie nie dalo :-D a puls skoczyl mi na 155 czyli juz bardzo zle dla serca... nie wiem ,ale jakos nie moge sobie ciebie wyobrazic tak pedalujacej na tym rowerku w tym tempie.. :-D rowerek przejela mloda...czeka na wode-a woda wlasnie sie leje ;)))

Do góry