reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

u mnie wczoraj 25 km w 52 min...ale srednio jezdze ok 20 km...dzis zostalam sama z dziecmi ..Klaudia po kapieli padla o 19 ..a Gracjan ucial sobie drzemke ..tak bym mogla wziac prysznic ..i cyckowal..teraz czekam az zaraz zasnie i tez wskakuje na rowerek..;)

reklama
a bolala troche to se jaska podlozylam :-D no i w koncu nie pedalowalam jeszcze tylko wzielam sie za robote...bede o 18:00 godzine pedalowac bo wtedy moj program leci :-D

wczoraj przejechalam 10 km w 20 min..tyle mi Gracjan dal czasu...zobaczymy dzisiaj:p..zamierzam strzelic 25 km:)

Pati, wydaje mi sie, że ten Twój dystans na początek jest w sam raz :-) Zauważ, że ja jeździłam jak byłm ze 12 lat młodsza.:-p

to i ja sobie nim pierdykne;P...skoro polecasz..zazwyczaj robie ciemny braz loreal...poczatkowo jest czarny- z czasem jak zejdzie jest bardziej ok...wiec sproboje teraz czekoladowego brazu..;)

reklama
Do góry