reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to dobrze ,ze ja ich jeszcze troche mam.... Ale naprawde sporo ich u mnie ia w sumie tak co 1-1,5 miesiaca musze sie farbowac ...
i jak zwykle plan solarium poszedl sie walic Adam odbiera mloda...a z mloda to ja se moge.......
i jak zwykle plan solarium poszedl sie walic Adam odbiera mloda...a z mloda to ja se moge.......
patrycja24berlin
Ja juz mam dwa dresy na fitness, dwie pary 3/4 spodni tez na fitness,fitness pod nosem i jakos mobilizacji brak
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ja też czekam na moje butki do fitness, a dresu ni moge kupuić bo wszystkie za krótkie;( Jakie macie dresiki?
patrycja24berlin
nic specjalnego Sylwia...zostaly dresami "domowymi" lub do poginania w cieplejsze dni po mloda do przdszkola
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja nie mam ani jednego siwego włosa
Dresu se nie umiem znależć żaden mi nie pasi
Dresu se nie umiem znależć żaden mi nie pasi
reklama
ja lubie dresy z tzw. weluru...mam conajmniej 4...i jak Pani- traktuje je jako domowki...do ogrodu, jakis wypad w teren -..naturka badz po mala do przedszkola
Syla spobuj kupic takie ze sciagaczem na koncu...wydaje mis ie, ze raz takie optycznie wyszczuplaja, dwa wystarczy, ze sa do kostki...wiec dlugosc mozna rozwiazac np. dodajac buty typu emu- badz kupic sobie jak ja dzis buty sportowe a`la bokserkiza kostke
Syla spobuj kupic takie ze sciagaczem na koncu...wydaje mis ie, ze raz takie optycznie wyszczuplaja, dwa wystarczy, ze sa do kostki...wiec dlugosc mozna rozwiazac np. dodajac buty typu emu- badz kupic sobie jak ja dzis buty sportowe a`la bokserkiza kostke
Podziel się: