reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
I nie zawstydzaj:-) bo mnie się tyłka nie chce ruszyć Ale może w tym tygodniu przywieziemy wreszcie rowery, to zacznę.
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Kasiu nie jestes sama ja też leniuszek się zrobiłam nic mi się niechce .... ale wybieram sie od miesiaca na basen hehe .... Fajnie, że wrescie mamy wiosne zaczynam nabierać ochoty na rowerek Rusałko masz gdzies fotki swojego brzuszka robisz zdjęcia jak to było z Klaudusią ?
niestety nie robie ...i troche nad tym ubolewam..ale czasu niestety juz tyle nie mam...Jestem w UK sama..wszysko na mojej glowie..szkola, dom, jeszcze do niedawna dorywczo pracowalam, allegro i Klaudia...ledwie znajduje czas na spokojne poklikanie;/..
ale wczoraj byllismy na basenie..od 13-16 a dzis obowiazkowo rowerek...a i tak rosne
ale wczoraj byllismy na basenie..od 13-16 a dzis obowiazkowo rowerek...a i tak rosne
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja sobie w Polsce schudlam... :-) wogole chzba sie poprwilam-nie pije praktycznie alkoholu.. jak juz to bezalkoholowy leszek bo jezdze autem wogole jazda autem nie ma dla mnie juz zadnego tabu...czasami sam sie dziwie co ja wyprawiam...Ale uwielbiam ten wzrok facetow jak ich wyprzedzam prawie dwie paki na liczniku a oni mi rady dac nie moga
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia to fakt...wyzywałam na Adama a teraz chyba sama gorsza jestem
reklama
Podziel się: