reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja niestety nie znalazlam ostatnio czasu na silownie..zaniedbalam basen..ale za to smigam codziennie na rowerku stacjonarnym 10-20 km:-)

reklama
Kasiu nie jestes sama ja też leniuszek się zrobiłam nic mi się niechce .... ale wybieram sie od miesiaca na basen hehe .... :D Fajnie, że wrescie mamy wiosne zaczynam nabierać ochoty na rowerek :) Rusałko masz gdzies fotki swojego brzuszka robisz zdjęcia jak to było z Klaudusią :)?

niestety nie robie ...i troche nad tym ubolewam..ale czasu niestety juz tyle nie mam...Jestem w UK sama..wszysko na mojej glowie..szkola, dom, jeszcze do niedawna dorywczo pracowalam, allegro i Klaudia...ledwie znajduje czas na spokojne poklikanie;/..

ale wczoraj byllismy na basenie..od 13-16:) a dzis obowiazkowo rowerek:)...a i tak rosne:D

Ja sobie w Polsce schudlam... :-) wogole chzba sie poprwilam-nie pije praktycznie alkoholu.. jak juz to bezalkoholowy leszek bo jezdze autem :) wogole jazda autem nie ma dla mnie juz zadnego tabu...czasami sam sie dziwie co ja wyprawiam...Ale uwielbiam ten wzrok facetow jak ich wyprzedzam prawie dwie paki na liczniku a oni mi rady dac nie moga :-D

reklama
Do góry