reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Fakt-takie 15 min w solarium to mega relax :-)Ja jeszcze we wtorek sobie smigne :-)
Wogole musze znowu szukac jakiejs kreacji na wesele...i to takiej jakies wystrzalowej bo bedzie sporo ludzi (ok.150) i to jeszcze wszyscy tacy wiecie-szyki miki.... slub bedzie 29-go maja...mam nadzieje ze bedzie cieplo...w sumie to wolalabym isc w spodniach...Dzis przymierzylam te moje biale spodenki co kupilam...i okazalo sie z6e az nie sa takie zaraz za dupe tylko troche dluzsze jak ciut za dupe ;-) do tego ubralam te moje szpile brazowe i taka bluzke z dzianinki zlota...Suuuper mi sie ten zestaw spodobal ...Tylko ta bluzka przykrotka...Gdybym tak znalazla jakas inna bluzke to chetnie poszlabym tak na to weselicho-zakladajac ze bedzie taka ladna pogoda...

Kasia jak na moj typ urody to spoko... ja najpierw zawsze chodze po dluzszty czasie na takie lozko z doladowaniem pgmetow...wtedy klade sie na 20 min...nastepnym razem ide na ciut mocniejsze ale juz na 15 min...po tych dwoch razach juz jest git i ide na najmocniejsze tez na 15 min... Wszystko zalezy oczywiscie od lozek...wywalo i tak ,ze bylam na takich ze po 10 min .zjarana na maxa i schodzila skora....Teraz znalazlam sobie takie solarium ze nawet kropla potu ze mnie nie wyjdzie...fakt faktem drozsze ,ale wiem ,ze nie spale sie itd...

Wlasnie zrobilam sobie termin na ten maj do fryzjera i kosmetyczki...niech sie mna dobrze zajma... :-) wklejam Wam stronke-zastanawiam sie nad ta sauna dla wlosow...
EFEKT - Salon Fryzjerski - Solarium - Tczew

reklama
Widzisz Pati, nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów łóżek ;-)
A co będziesz robić na głowie? Jakieś szaleństwo, czy standard? Uwielbiam jak ktoś (specjalista) się mną zajmuje...

Do góry