reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Oj jesteście niemożliwe :-D:-D:-D:-D:-D Wszystkie!!!!
Dobrze, że nie pije kawy, bo był sie zalała i kompa opluła. :-)

Mi tez czasem coś zwiśnie, ale jak się trzymam prosto to nie jest tak strasznie. A w każdej ciazy przytyłam po 19 kg.

ale sie usmiałam normalnie całe szczescie że niczego nie piję!!!
ja w pierwszej to chyba 25kg na plusie przekroczyłam a w drugiej 20 a i tak teraz mam mniej niż przed...do lata to pewnei bede tyle ważyło co jak do slubu schudłam hihi:) tylko te zwisy to problem...jak mnie młody wydoi przez noc to zwisa oj zwisa...

Byłam wczoraj na nordic walking i wiecie co? Zakupiłam kije i chodzę na spacerki bo to mi daje takiego super pozytywnego powera. Pracują prawie wszystkie mięśnie a jakie pośladki się ładne robią ;")

Syla ile takie kijki kosztuja? Pytam z ciekawosci bo wiem i tak ,ze bym poszla raz ,max 5 i kije w kat ;-) No chyba ze bym miala kompana jakiegos...to inna sprawa :-)

reklama
Do góry