reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja też nie lubię czerwonej herbaty.
Fredka, mi tez conieco zostało po Stasiu. I chyba będe sie musiała przyzwyczaić, bo jakoś pójść sobie nie chce.:eek:

Rusałko, w zielonej herbacie jest więcej teiny, więc nadmira nie jest za dobry.

reklama
ale tak te 2 dziennie moge pic?:sorry:

nie straszcie mnie dziewczeta...prosze! ja wierze, ze juz w lipcu...w polowie bede laska:-D...tak zle sie czuje we wlasnej skorze...z Duska czulam,z e kwitne...teraz puchne:wściekła/y:

Rusałko, myślę, ze spokojnie. Chodzi tylko o to, żeby z niczym nie przesadzać.
A lasencja z Ciebie jest i będzie. Ja Ci to mówię jakem Mamoot!!!:-)

eee..zadne komplementy ,nie uzdrowia mi glowy - jak powiedzial mi dzis maz...ale jak ja czuje, ze cala ciaza idzie mi w dupsko i uda...to mnie trafia...rozumiem w brzuch...ale co maja uda i dupa do tego:wściekła/y:...swedzi mnie skora..a kremow to juz wywalilam na siebie..nie wiem z 10?...oliwki 3..masakra...nie wiem moze popadam w paranoje..:eek:

Rusałko - tak dokładnei - popadasz w paranoję :)ja czytałam że lepiej w ciąży nie pic zielonej albo bardzo mało bo ona coś tam uwalnia w organizmie co moze szkodzic dziecku ale doładnie nie pamiętam

ja ważę mniej niż przed ciążą ale oponka niestety niefajna a cycki taki rozstępy że masakra:( a na brzuchu ani pół rozstępa...chyba już bym wolała odwrotnie...

Baska - zwariowalas:-p...ja na brzuchu i udach najbardziej boje sie rozstepow(na reszcie ciala tez, ale co najwyzej maz widzi(kochanek?:-D a tak na brzuchu/udach po plazy ......kombinezon zostaje...MI to nawet by oponka nie przeszkadzala...byleby zjechac z wagi..reszte dopracuje:-D

a wiecie ile waży moja kruszynka (tylko kru się wykruszyło i sama szynka zostala;)) 9980!!! (no moze ciut mniej bo tyle w rajstopkach i body...wzrtost leci na 90 centylu a waga 97, musiałam powyciągać ciuchy które Karol nosił jak miał rok...

No Bartuś, Ty taki jak Olga:-D:-D:-D
A mi tam wisi czy mam rozstępy, bo i tak nic na to nie poradzę:-pOpona mnie denerwuje, to fakt, ale cała reszta?;-):-D

reklama
Do góry