reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
a ja czasem chcialabym by mi to zwisalo ile kg na plusie...czy cos tam...bo jak teraz - to przezywam starszne frustracje :crazy:

Dorcia Ty wez nie nazekaj bo to grzech normalnie!!!! Inne by sie pociely zeby tak w ciazy wygladac!!!!:tak:

moi wlasnie wybyli na basen...wiec mam spokoj :-)

Co do czerwonej herbaty to jeszcze nigdy chyba nie pilam...ale ostatnio duzo dobrego o niej slyszalam...:tak: O zielonej tez slyszalam ,ze niezbyt wskazana w czasie ciazy....

Ostatnio mam bardzo sucha skore na twarzy...zakupilam wiec wczoraj maseczki do tego typu skory...zawsze mi pomagaja...no i potem gruba warstwa kremu...

Pati a jaka maseczke kupilas? Ja mam tez ostatnio problemy z przesuszona skora (na nartach sobie troche zepsulam) i ratuje sie roznymi specyfikami ale przynosza krotkotrwale efekty.

Mi bardzo daja takie maseczki...od razu widac poprawe...nie widac po kilku godzinach od posmarowania sie kremem ,ze jestem przesuszona...czasami tak mnie dopada ze az rzuca sie w oczy taka schodzaca skora...wtedy delikatny peeleng ,maseczka i krem i mam z glowy...troch tylko mnie wkurza ,ze nie jestem systematyczna w takich maseczkach bo dobrze byloby nakladac raz w tyg. Jak jestem w polsce to tez lubie roznosci maseczkowe kupic :-)

No to chyba sobie poszukam i sprobuje bo z kremami to roznie..niby pomagaja a jednak nie za bardzo...a niby dobre i akurat na przesuszona skore :-(

Ja ponieważ za 4 miesiące osiągnę starczy wiek;-):-D( 30- to taki żarcik)więc od dwóch dni jestem na diecie 1000 kalorii i się biorę ostro za siebie. Bałam się że z tymi mniejszymi porcjami liczonymi będzie strasznie ale czuję się najedzona i nawet o kolacji nie myślę. Więc grunt to regularne posiłki bo do tej pory to śniadań zapominałam a na wieczór głodna i pustoszyłam lodówkę:szok:

reklama
Do góry