reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia Ty wez nie nazekaj bo to grzech normalnie!!!! Inne by sie pociely zeby tak w ciazy wygladac!!!!
moi wlasnie wybyli na basen...wiec mam spokoj :-)
Co do czerwonej herbaty to jeszcze nigdy chyba nie pilam...ale ostatnio duzo dobrego o niej slyszalam... O zielonej tez slyszalam ,ze niezbyt wskazana w czasie ciazy....
Ostatnio mam bardzo sucha skore na twarzy...zakupilam wiec wczoraj maseczki do tego typu skory...zawsze mi pomagaja...no i potem gruba warstwa kremu...
moi wlasnie wybyli na basen...wiec mam spokoj :-)
Co do czerwonej herbaty to jeszcze nigdy chyba nie pilam...ale ostatnio duzo dobrego o niej slyszalam... O zielonej tez slyszalam ,ze niezbyt wskazana w czasie ciazy....
Ostatnio mam bardzo sucha skore na twarzy...zakupilam wiec wczoraj maseczki do tego typu skory...zawsze mi pomagaja...no i potem gruba warstwa kremu...
patrycja24berlin
a to takie zwykle z nivea,garniera ,lorealá w saszetkach....
patrycja24berlin
Mi bardzo daja takie maseczki...od razu widac poprawe...nie widac po kilku godzinach od posmarowania sie kremem ,ze jestem przesuszona...czasami tak mnie dopada ze az rzuca sie w oczy taka schodzaca skora...wtedy delikatny peeleng ,maseczka i krem i mam z glowy...troch tylko mnie wkurza ,ze nie jestem systematyczna w takich maseczkach bo dobrze byloby nakladac raz w tyg. Jak jestem w polsce to tez lubie roznosci maseczkowe kupic :-)
Ja ponieważ za 4 miesiące osiągnę starczy wiek;-)( 30- to taki żarcik)więc od dwóch dni jestem na diecie 1000 kalorii i się biorę ostro za siebie. Bałam się że z tymi mniejszymi porcjami liczonymi będzie strasznie ale czuję się najedzona i nawet o kolacji nie myślę. Więc grunt to regularne posiłki bo do tej pory to śniadań zapominałam a na wieczór głodna i pustoszyłam lodówkę
reklama
Podziel się: