reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

dolaczam do plywajacych na boku:-D

choc ostatnio moim ulubionym zajeciem - odpoczynkiem/relaksem jest silownia- a glownie takie sprzety, gdzie wykonujac cwiczenia moge czytac ksiazke- np. rowerek...juz kolarz ze mnie taki, ze godzina, czy dwie non stop jazdy to pikus:tak::-):-)

reklama
Kasia okiem usg wszystko okay...za trzy miesiace mam wpasc na cytologie i poprosilam by mi cycki pomietosil zeby tez sprawdzic czy okay...;-):-)

ja dobrze,z e w PL zrobilam sobie wszystkie badania...jak bylam w maju , bo tu..dla mnie to normalne, zeby kuknac jak jestes w ciazy...a tu nic...pobieraja krew, biora mocz, mierza cisnienie i pytaja, czy z dzidziusiem wszystko ok?:-D...bo usg tez mialam tylko 3:sorry:
Teraz bede miala polowkowe 24 lutego i wizyte z gin...nie wiem czego sie spodziewac:rofl2:?

choc ide tez z malym problemem...martwie sie, bo on troche urosl..tzn w Egipcie wyskoczyla mi taka chyba po goleniu - pod lewa pacha - krostka, gulka, swedziala/piekla...no i nie zniknela i z wyczuwalnej jedynie pod skora stala sie widoczna i czerwona na zew...

reklama
Do góry