reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Ja jeszcze niedawno to czulam sie troche za chuda,a tu nie milelo kilka tygodni,poraczylam sie piwem,koktajlami i co-efekt=opna jak byl z trzy miesiace temu dopiero co urodzila...:wściekła/y: Kurde powiem Wam ze jakos szybko przybieram po takich trunkach...Ale jak tu nie wypic mocno schlodzonego piffka w te upaly:baffled::-D
Ale zeby bylo zabawniej to z kumpela od wrzesnia umowilysmy sie ze bedziemy razem chodzily na fitness...ciekawe co z tego wyjdzie:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Teraz ćwiczę 6 jest ciut lepiej ale do ideału jeszcze kosmiczna odległość :-D

A powiedzcie co jest z ta 6. Wszedzie sie o niej slyszy - taka jest skuteczna czy po prostu moda na nia zapanowala?

Pati w grupie zawsze latwiej - wiec jak sie zmobilizujecie to moze byc calkiem fajnie.

Fredzia juz niedlugo i tobie brzuch spadnie:-):-)

a co to ta 6? bo ja nie mam pojęcia...no ja pomimo tego że zdycham od tej pogody z brzuchem staram się troche ruchu - chociaż spacerek, basen, dziś obie rzeczy zaliczyłam - w małym wymiarze ale zawsze...

Ćwicz z fit.pl - Aerobiczna 6 Weidera
Mój m kilkakrotnie sie do niej zabierał; raz nawet dlugo pociągnął ale całości nie skończył. Efektów nie widziałam:-pJa zrobiłam jeden raz jeden zestaw ćwiczeń i stwierdziłam, że nuda:-D

Nuda...... Kasia w takim razie cie podziwiam:tak: bo ja na 6 Weidera poprostu nie mam siły :-D:-D:-D
za to ostatnio mnie to nurtuje
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
jest też wersja turbo

Ponoć lepsza dieta niż south beach bo nie ma efektu jojo no i troche więcej produktów można jeść :-D:-D:-D

Mnie sie 6 podoba, bo łatwo zapamiętać, no ale rżnie w brzuch jak żyletka.
Efekty pewnie są i napewno mam już piękny kaloryferek, tylko niestety narazie pokrywa go warstwa tłuszczyku:-D
Kakaw nie otwiera mi się ta dietka. Możesz coś więcej napisać o niej

reklama
Kakaw, ale ja zrobiłam po jednym ćwiczeniu - zajęło mi to minutę:-D
Za to dziś byłam na fitnessie - BPU - pani chyba miała ADHD - po 10 minutach myślałam, że stamtąd ucieknę:szok:Ledwo żyję:eek:

Do góry