reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja jeszcze niedawno to czulam sie troche za chuda,a tu nie milelo kilka tygodni,poraczylam sie piwem,koktajlami i co-efekt=opna jak byl z trzy miesiace temu dopiero co urodzila... Kurde powiem Wam ze jakos szybko przybieram po takich trunkach...Ale jak tu nie wypic mocno schlodzonego piffka w te upaly
Ale zeby bylo zabawniej to z kumpela od wrzesnia umowilysmy sie ze bedziemy razem chodzily na fitness...ciekawe co z tego wyjdzie
Ale zeby bylo zabawniej to z kumpela od wrzesnia umowilysmy sie ze bedziemy razem chodzily na fitness...ciekawe co z tego wyjdzie
Teraz ćwiczę 6 jest ciut lepiej ale do ideału jeszcze kosmiczna odległość
A powiedzcie co jest z ta 6. Wszedzie sie o niej slyszy - taka jest skuteczna czy po prostu moda na nia zapanowala?
Pati w grupie zawsze latwiej - wiec jak sie zmobilizujecie to moze byc calkiem fajnie.
Fredzia juz niedlugo i tobie brzuch spadnie:-):-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
6 Wadera
Ćwicz z fit.pl - Aerobiczna 6 Weidera
Mój m kilkakrotnie sie do niej zabierał; raz nawet dlugo pociągnął ale całości nie skończył. Efektów nie widziałamJa zrobiłam jeden raz jeden zestaw ćwiczeń i stwierdziłam, że nuda
Mój m kilkakrotnie sie do niej zabierał; raz nawet dlugo pociągnął ale całości nie skończył. Efektów nie widziałamJa zrobiłam jeden raz jeden zestaw ćwiczeń i stwierdziłam, że nuda
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ćwicz z fit.pl - Aerobiczna 6 Weidera
Nuda...... Kasia w takim razie cie podziwiam bo ja na 6 Weidera poprostu nie mam siły
za to ostatnio mnie to nurtuje
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
jest też wersja turbo
Ponoć lepsza dieta niż south beach bo nie ma efektu jojo no i troche więcej produktów można jeść
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Mnie sie 6 podoba, bo łatwo zapamiętać, no ale rżnie w brzuch jak żyletka.
Efekty pewnie są i napewno mam już piękny kaloryferek, tylko niestety narazie pokrywa go warstwa tłuszczyku
Kakaw nie otwiera mi się ta dietka. Możesz coś więcej napisać o niej
Efekty pewnie są i napewno mam już piękny kaloryferek, tylko niestety narazie pokrywa go warstwa tłuszczyku
Kakaw nie otwiera mi się ta dietka. Możesz coś więcej napisać o niej
reklama
Podziel się: