reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Adam mowi ze to sie wysyla na maila...tzn.kase :-) wtedy bezposrednio wplywa na konto... No i tu jest pies pogrzebany jeszcze bo oni zabieraja 2% od kwoty...w tym wypadku zabraliby Tobie... czyli odbiorcy... moze daj mi swoj nr.normalnego konta... tylko pamietaj o IBAN itd.bo to przelew zagraniczy... no i kwote mi podaj dokladna...a ja Ci podam na gg adres na ktory mi przeslesz te witaminki...tym razem do szczecina bo u mamy bede dopiero pod koniec grudnia...;-)

No to super :) powiedz jeszcze ile ja mam Ci razem z ta gazeta do zaplacenia... Jak bedziesz pakowac to daj znac podam Ci adres na ktory wyslac...

reklama
Sylwia, sprawdziłam: przelałam Ci wtedy 11 zł.
To co, mogę Ci już zrobić przelew na te 85 zł? Jakoś tanio to załatwiłaś. :-)

Do góry