reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tak Mamootku i jeszcze fachowo dodam:Na brzuchy i rozstępy
A tak serio to karoten poprawia chyba elastyczność skóry, Sylwia, mam rację?
karoten jest prekursorem witaminy A. Jest to bezpieczne źródło witaminy A, ponieważ przemiana dokonywana jest w miarę potrzeb organizmu. Witamina A jest ważna w procesie widzenia i zapobiega kurzej ślepocie. Osoby pracujące długo przy komputerze powinny przyjmować witaminę A. Wzmacnia ona paznokcie i włosy, umożliwia regenerację naskórka, zmniejsza przebarwienia pigmentacyjne skóry oraz poprawia wygląd cery suchej, zmęczonej i zwiotczałej. Wzmacnia błony śluzowe oraz zęby
no i jeszcze poprawia elastyczność skóry itd itp
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To jest naturalna witamina wg producenta nie szkodzi no chyba ze ktoś przesadzi z iloscia zazywanych kapsułek.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja oprosze ta witaminke
A w czwartek badz w piatek bede robila sobie paznokcie -wiecie co-wszystkie mi sie polamaly....normalnie szok jak zaczely mi sie rozdwajac...a mialam juz naprawde swoje bardzo ladne...:-( No i teraz jak patrze na moje dlonie to tak mi to przeszkadza ze zaraz wczoraj po 4 rozdwojonym na maxa pazurku napisalam do mojej kosmetyctki ... Witaminy jak znalazl na moj problem prawda Syla...
Ps.Syla pisalam do Ciebie wczoraj na gg o ten nr.konta bo chce Ci przeslac za ta gazete i od razu za te witaminy...Masz tego PayPal-a?
A w czwartek badz w piatek bede robila sobie paznokcie -wiecie co-wszystkie mi sie polamaly....normalnie szok jak zaczely mi sie rozdwajac...a mialam juz naprawde swoje bardzo ladne...:-( No i teraz jak patrze na moje dlonie to tak mi to przeszkadza ze zaraz wczoraj po 4 rozdwojonym na maxa pazurku napisalam do mojej kosmetyctki ... Witaminy jak znalazl na moj problem prawda Syla...
Ps.Syla pisalam do Ciebie wczoraj na gg o ten nr.konta bo chce Ci przeslac za ta gazete i od razu za te witaminy...Masz tego PayPal-a?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Na gg nic nie dostałam a Pay pala nie mam ale mogę sie zarejestrowac:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cos musialas dostac,moze ktos przechwycil ;-)
To zrob tego paypala bo tym kasa w mig jest na koncie :-)
To zrob tego paypala bo tym kasa w mig jest na koncie :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ok zrobię paypala i dam znać a witaminy już zamówione
Podziel się: