reklama
Sylwia, pisałaś o tym Multikarotenie. Czy mogłabyś sprawdzić czy można to brać jak się karmi? Bo jeśli tak, to bym chyba się zdecydowała. :-)
A swoją drogą te moje perturbacje około-zębowe i trudności z jedzeniem spowodowały, że schudłam. Metoda NŻT oczywiście działa. :-)
A swoją drogą te moje perturbacje około-zębowe i trudności z jedzeniem spowodowały, że schudłam. Metoda NŻT oczywiście działa. :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja chyba sobie tez to fundne od Sylii :-)
YA tak wogole to gdzie nasza ciotka Syla sie zapodziala?????
YA tak wogole to gdzie nasza ciotka Syla sie zapodziala?????
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Multikaroten można stosowac i w ciązy i podzczas karmienia, nie zawiera laktozy więc dla diabetyków tez jest bezpieczny.
Nie zawiera sztucznych barwników, aromatów ani konserwantów ani sztucznych substancji słodzacych.
Polecam daje super hiper rabat dla Was:-)
Nie zawiera sztucznych barwników, aromatów ani konserwantów ani sztucznych substancji słodzacych.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ba! pewnie
Multikaroten można stosowac i w ciązy i podzczas karmienia, nie zawiera laktozy więc dla diabetyków tez jest bezpieczny.
To ja poproszę Daj znać co i jak i za ile. O ile można Cie tak nadal wykorzystywać. Bo to już będzie 3 rzecz, którą mi przesyłasz, Ty mój sklepie wysyłkowy. ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
oki dla mnie to nie problem, dam znać jutro jaka cena bo nie znam szczegółów tej promocji
reklama
Podziel się: