reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
A ja chce doniesc, ze schudlam bez zadnej diety prawie 3 kg - nawet nie wiem kiedy... i w nagrode kupilam sobie dwie pary spodenek ... pierwszy raz w zyciu i to tylko dlatego ze tak duzo czas spedzimy na plazy:-)

Fredka bynajmniej - ja zawsze w spodniach wiec roznica dosc znaczna jesli chodzi o dlugosc nogawek;-)

Kasia do wagi nie wrocilam - ciagle +3 ale jakos za bardzo nie ubolewam. Pomalutku wroce a jak nie to tez tragedii nie bedzie:-) A jak tam z tym u Ciebie?

Wagowo mniej więcej jest stan wyjściowy (ale był to wyższy pułap niz przy pierwszej ciąży), ale gabarytowo porażka (ach te uda!). Chcę zrzucić 6kg i będzie super;-)

no no dziewczynki jestem z Was dumna!!!
GRATULUJE!!!!!!!

a ja tu w UK musze kupic sobie wage..:sorry2:...ale powiedzmy,z e jak z jedzeniem sie jakos tam kontroluje by utrzymac wage...tak..%..czyli alkohol...- drinaski..likierki....+palna do(jak na wczasach:D:) no i az strach pomyslec co tam na wage wskoczy..a juz wogole co ze mnie " wyrosnie":-D

No a ja muszę się w końcu pochwalić że to co było niemożliwe od bardzo długiego czasu w końcu nastąpiło i nie wiem jak wagowo bo nie mam wagi ale mierzyłam się centymetrem i w pasie mniej o 6 cm a w biodrach o 5 cm:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DMąż mówi do mnie że muszę garderobę wymienić bo wszystko na mnie wisi a ja jak narazie tylko kolejne dziurki w pasku dorabiam:laugh2:

reklama
Do góry