reklama
A ja chce doniesc, ze schudlam bez zadnej diety prawie 3 kg - nawet nie wiem kiedy... i w nagrode kupilam sobie dwie pary spodenek ... pierwszy raz w zyciu i to tylko dlatego ze tak duzo czas spedzimy na plazy:-)
Fredka bynajmniej - ja zawsze w spodniach wiec roznica dosc znaczna jesli chodzi o dlugosc nogawek;-)
Kasia do wagi nie wrocilam - ciagle +3 ale jakos za bardzo nie ubolewam. Pomalutku wroce a jak nie to tez tragedii nie bedzie:-) A jak tam z tym u Ciebie?
Kasia do wagi nie wrocilam - ciagle +3 ale jakos za bardzo nie ubolewam. Pomalutku wroce a jak nie to tez tragedii nie bedzie:-) A jak tam z tym u Ciebie?
no no dziewczynki jestem z Was dumna!!!
GRATULUJE!!!!!!!
a ja tu w UK musze kupic sobie wage.....ale powiedzmy,z e jak z jedzeniem sie jakos tam kontroluje by utrzymac wage...tak..%..czyli alkohol...- drinaski..likierki....+palna do(jak na wczasach no i az strach pomyslec co tam na wage wskoczy..a juz wogole co ze mnie " wyrosnie"
GRATULUJE!!!!!!!
a ja tu w UK musze kupic sobie wage.....ale powiedzmy,z e jak z jedzeniem sie jakos tam kontroluje by utrzymac wage...tak..%..czyli alkohol...- drinaski..likierki....+palna do(jak na wczasach no i az strach pomyslec co tam na wage wskoczy..a juz wogole co ze mnie " wyrosnie"
No a ja muszę się w końcu pochwalić że to co było niemożliwe od bardzo długiego czasu w końcu nastąpiło i nie wiem jak wagowo bo nie mam wagi ale mierzyłam się centymetrem i w pasie mniej o 6 cm a w biodrach o 5 cmMąż mówi do mnie że muszę garderobę wymienić bo wszystko na mnie wisi a ja jak narazie tylko kolejne dziurki w pasku dorabiam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Gratuluje - Ania wybieraj się na zakupy póki jeszcze sa wyprzedaze
reklama
Podziel się: