reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ja to nawet juz sie nie odchudzam....jeszcze wchodze w moj rozmiar 34 wiec jest ok:):-)
ale po tym jak przestalam karmic piersia przytylam kapke:dry:

Fiu fiu normalnie same laski:-D a mi jakos przeszlo z tymi staraniami o drugie:-) im dłuzej zwlekam tym mniej mi się chce tego drugiego dzidzia i znowu tych pieluch itp

i ja sie nie odchudzam:baffled:..ale wczesniej jak chciałam zbic te 2 kg które w zimie wskoczyło- to motywacji było -brak, bo myslimy o drugim dziecku- Teraz waga startowa taka sama jak przy pierwszej ciezy-wiec mogłoby tak zostac;-)

a tu w Pl kogo spotkam - robi wielkie oczy i mówi- jejkuuu jak TY schudłas:szok:...bez przesady:baffled:..tylko 2 kg...

Dwa kg.widac zawsze jesli jest sie w miae szczuplym... Ja jak bym miala miec drugie to najpierw bym chciala schudnac tak i tak zeby jak juz bede tyc nie bylo tego na koniec az tak wiele...No i na bank nie bede sobie tak pozwalala na wszystko jak w pierwszej ciazy...Chociaz ja mimo ze bym chciala to jakos jak Syla nie chcialabym juz sie babrac w pieluchach... No i jak dla nie z jednym dzieckiem jakos"wygodniej"....

A mnie najbardziej oslabia takie rozzerwanie pomiedzu dwoma swiatami bo niby młoda i chciałabym gdzies pójść pobawic się zaszalec a z drugiej strony to chcialabym byc w domu z małym,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, najlepiej to chyba jakbym sie rozdwoila:-)

mnie też się już nie chce ładować w pieluchy, ale ja mam siostrę i tak smutno mi bez niej by było, więc nie chcę Izy pozbawiać rodzeństwa dla własnej wygody, jakoś się przemęczę ;-):-p:-D

reklama
Do góry