reklama
Parisienne
Zaangażowana w BB
ja to nawet juz sie nie odchudzam....jeszcze wchodze w moj rozmiar 34 wiec jest ok:-)
ale po tym jak przestalam karmic piersia przytylam kapke
ale po tym jak przestalam karmic piersia przytylam kapke
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fiu fiu normalnie same laski a mi jakos przeszlo z tymi staraniami o drugie:-) im dłuzej zwlekam tym mniej mi się chce tego drugiego dzidzia i znowu tych pieluch itp
i ja sie nie odchudzam..ale wczesniej jak chciałam zbic te 2 kg które w zimie wskoczyło- to motywacji było -brak, bo myslimy o drugim dziecku- Teraz waga startowa taka sama jak przy pierwszej ciezy-wiec mogłoby tak zostac;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dwa kg.widac zawsze jesli jest sie w miae szczuplym... Ja jak bym miala miec drugie to najpierw bym chciala schudnac tak i tak zeby jak juz bede tyc nie bylo tego na koniec az tak wiele...No i na bank nie bede sobie tak pozwalala na wszystko jak w pierwszej ciazy...Chociaz ja mimo ze bym chciala to jakos jak Syla nie chcialabym juz sie babrac w pieluchach... No i jak dla nie z jednym dzieckiem jakos"wygodniej"....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A mnie najbardziej oslabia takie rozzerwanie pomiedzu dwoma swiatami bo niby młoda i chciałabym gdzies pójść pobawic się zaszalec a z drugiej strony to chcialabym byc w domu z małym,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, najlepiej to chyba jakbym sie rozdwoila:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez mam siostre:-) ale ciagle sie waham raz tak raz śmak
Podziel się: