reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Fredka juz ja cos wymysle ;-):-D
Narazie urzadzam mieszkanie :-)

A jutro chce wybrac sie na zakupy...jak juz wpomialam gdzies tu na watku i kurtke chce sobie wiosenna kupic... i jakies buty...oczywiscie bede sie przechwalac :-);-)

reklama
Wlasnie jestesmy na etapie szukania plasmy-tzn Lcd dokladniej...no i trwaja debaty bo Adamowi podoba sie najnowszy trend z bardzo cienka rama a ja wole ta z grubsza...:crazy: w jednym jestesmy zgodni-ma byc czarny i na wysoki polysk...Ale i tak wiem ze bedzie na moje :-D

Dziewczyny, powinnam lać po tyłkach za gadanie nie na temat, ale Was lubię, więc Wam sie upiecze ;-) (z resztą sama też bałaganię :-D)

my mamy plazmę i jestesmy bardzo zadowoleni. Adam zrobił uchwyty i tv wisi na ścianie. Chociaż jednego grata mniej. Fajna sprawa. Mamy czarny i z grubą ramą.

Pati, czekam na zdjęcia łupów wojennych!

:-D:-D:-D to ja również na temat napisze że mnie remont domu czeka no i .........przy niem napewno schudne :-D:-D:-D no chyba że wyjedziemy

reklama
Jesteście niemożliwe:-D:-D:-D
Żeby powrócić na właściwe tory, to powiem Wam, że do finiszu jeszcze trochę mi zostało a mi brzucho doskwiera. Juz mi się marzy dbanie o dobrą formę - ciekawe, czy po porodzie tez tak będzie:-D

Do góry