reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredzia w takim razie wszystkiego NAJ NAJ z okazji imienin:-) i co wpadly dwie stowy;-)?
patrycja24berlin
Dorcia pochwal sie sprzetem...Ja tez musze krzeselko na rower dla malej kupic,tylko najpierw trzeba moj rower do porzadku doprowadzic z czym zwlekamy w nieskonczonosc
A z tych milych rzeczy to wlasnie jakies 5 godziny temu pozbylam sie orbiterka....cotz z mala strata 40 euro...w sumie jak jeden karnet w silowni ;-) Kasa zostala podzielona na pol :-)
A z tych milych rzeczy to wlasnie jakies 5 godziny temu pozbylam sie orbiterka....cotz z mala strata 40 euro...w sumie jak jeden karnet w silowni ;-) Kasa zostala podzielona na pol :-)
i ja dołaczam do zyczeń- Fredzia WSZYSTKIEGO NAJ!
Pati -karnet - a i swoje te niechciane 2 kg chyba tez dzieki niebu zjechałasja cykne przy okazji fotki. a ten rowerek co mi maz kupił - to taki malutki..( w sumie nie wiem jak takie cos sie nazwya)..ze pod stołem teraz pedałuje i sobie na bb pisze..a swój stacjonarny rowerek(jakby to cacko mi sie znudziło - w lipcu z Pl przywioze
Pati -karnet - a i swoje te niechciane 2 kg chyba tez dzieki niebu zjechałasja cykne przy okazji fotki. a ten rowerek co mi maz kupił - to taki malutki..( w sumie nie wiem jak takie cos sie nazwya)..ze pod stołem teraz pedałuje i sobie na bb pisze..a swój stacjonarny rowerek(jakby to cacko mi sie znudziło - w lipcu z Pl przywioze
patrycja24berlin
no powiedzmy ze i te 2 kg.tez...Az caly tydzien na tym cwiczylam
A o co Ci chodzi to wiem...u nas teraz tego pelno w sklepach...
A o co Ci chodzi to wiem...u nas teraz tego pelno w sklepach...
dziekuje Ci Irmoo- ale jak juz na stałe wrócimy do kraju- to zapraszam do siebie- Ty mi sie Droga nie wykrecisz- w koncu "oblegamy" te same rejony Dolnego Ślaskakawucha..piwko obowiazkowo!:-)..
Rusałko nie mam zamiaru się wykręcać i już sie nie mogę doczekać spotkania
reklama
Podziel się: