reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja swoją dietę mam w d......:szok:. Głodna, nie mam zamiaru chodzić. Dzisiejsza akcja z Ola doprowadziła mnie do skraju wyczerpania nerwowego. Wszystko naraz to za duzo.

trudno, będe słoniem.:crazy:

reklama
Fredka jakim tam słoniem:no:A może ta Twoja dieta tak ci na nerwy działa co? Ja pamiętam że jak kiedyś próbowałam słodkie ograniczyć to wpadałam w nerwicę i chciał nie chciał musiałam chociaż kawałek czekolady zjeść:tak:

Fredka nie badz miekka dupa!!!! Dasz rade...Wierze w Ciebie!!!!!!!!!!!!!!

Ja ja juz sie chwale ze jestem niepalaca!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No i jakos trzymam te swoje 60 kg...myslalam ze po urlopie bedzie tego wiecej ;-):-)Teraz musze sie odezwac tylko do kosmetyczki co przyjdzie mi zrobic ta maseczke o ktorej pisalam i pocudowac z makijazami :-) Ale to chyba na nastepny tydzien bo jakos nie chce mi sie ...W sobote na solarium i bede opalona jak Adam po Miami :-)

Dzieki Syla :-)

Fredzia a tak szczerze to przypominajac sobie Ciebie na fotkach to jakos nie zauwazylam zebys wygladala na 75 kg...
Wstaw jakas fote nieh Cie oblukam :-D

Pati ,gratulacje no i nie zwarjowałas i waga została ta sama .Czy ty nic nie jesz,kobietko nie załamuj mnie ,czy tylko ja tyje???? jak przestałam palic to weszło mi 3 kg.
Fredzia ,u mnie diety zero ,cwiczen zero len jestem a kilogramów chciałabym mniej ,chyba jak u ciebie musimy sie wziasc za siebie :-)

reklama
Pati, ogromne gratulacje!
Fredka, jak pisze Sylwia, jak masz być nieszczęśliwa, to może odpuść, albo po prostu zrób sobie mniej restrykcyjną dietkę?

Do góry