reklama
Fredka jakim tam słoniemA może ta Twoja dieta tak ci na nerwy działa co? Ja pamiętam że jak kiedyś próbowałam słodkie ograniczyć to wpadałam w nerwicę i chciał nie chciał musiałam chociaż kawałek czekolady zjeść
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka nie badz miekka dupa!!!! Dasz rade...Wierze w Ciebie!!!!!!!!!!!!!!
Ja ja juz sie chwale ze jestem niepalaca!!!!!!!!!!!!!!!
No i jakos trzymam te swoje 60 kg...myslalam ze po urlopie bedzie tego wiecej ;-):-)Teraz musze sie odezwac tylko do kosmetyczki co przyjdzie mi zrobic ta maseczke o ktorej pisalam i pocudowac z makijazami :-) Ale to chyba na nastepny tydzien bo jakos nie chce mi sie ...W sobote na solarium i bede opalona jak Adam po Miami :-)
Ja ja juz sie chwale ze jestem niepalaca!!!!!!!!!!!!!!!
No i jakos trzymam te swoje 60 kg...myslalam ze po urlopie bedzie tego wiecej ;-):-)Teraz musze sie odezwac tylko do kosmetyczki co przyjdzie mi zrobic ta maseczke o ktorej pisalam i pocudowac z makijazami :-) Ale to chyba na nastepny tydzien bo jakos nie chce mi sie ...W sobote na solarium i bede opalona jak Adam po Miami :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati gratulacje:-) za niepalenie
Fredzia jak masz byc nieszczęśliwa na diecie to lepiej się nie odchudzaj:-)
Fredzia jak masz byc nieszczęśliwa na diecie to lepiej się nie odchudzaj:-)
patrycja24berlin
Dzieki Syla :-)
Fredzia a tak szczerze to przypominajac sobie Ciebie na fotkach to jakos nie zauwazylam zebys wygladala na 75 kg...
Wstaw jakas fote nieh Cie oblukam
Fredzia a tak szczerze to przypominajac sobie Ciebie na fotkach to jakos nie zauwazylam zebys wygladala na 75 kg...
Wstaw jakas fote nieh Cie oblukam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati, moge wstawic swoja oblukasz mnie?!?!?!?1
patrycja24berlin
Nie ma sprawy
basienka33
Początkująca(y)
Pati ,gratulacje no i nie zwarjowałas i waga została ta sama .Czy ty nic nie jesz,kobietko nie załamuj mnie ,czy tylko ja tyje???? jak przestałam palic to weszło mi 3 kg.
Fredzia ,u mnie diety zero ,cwiczen zero len jestem a kilogramów chciałabym mniej ,chyba jak u ciebie musimy sie wziasc za siebie :-)
Fredzia ,u mnie diety zero ,cwiczen zero len jestem a kilogramów chciałabym mniej ,chyba jak u ciebie musimy sie wziasc za siebie :-)
reklama
Podziel się: