Ja chodze na zumbe 2 razy w tygodniu i jakoś nie mam problemu z mlekiem. Natomiast wypadają mi włosy i pękają paznokcie. Zrobiłam sobie badanie krwi i hemoglobine mam w dolnej granicy normy. Trzeba sie uzbroic w cierpliwość niestety.
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja polecam z cwicxzen 'callanetics' z callan, wygladaja na banalne - a daja 'popalic'
Ja od 3 tygodni na scislej diecie jestem [bardzo scislej] jutro zobaczymy jak wazenie [co czwartek sie sprwdzam] ale w tamtyg tyg bylo juz -6kg Ale przedemna dlugaaa droga, bo na urlopie w1,5 miesiaca waga poszybowala do gory i z tego co mi sie udalo zrzucc samoistnie po porodzie nie zostalo nic ://
Do porodu szlam z waga 112,5 a diete zaczelam na 113.. :/
Lekarka powiedziala ze to 'hormony'.. khmm a ja chyba nie moge jesc jak normalny czlowiek po porstu.
Ja od 3 tygodni na scislej diecie jestem [bardzo scislej] jutro zobaczymy jak wazenie [co czwartek sie sprwdzam] ale w tamtyg tyg bylo juz -6kg Ale przedemna dlugaaa droga, bo na urlopie w1,5 miesiaca waga poszybowala do gory i z tego co mi sie udalo zrzucc samoistnie po porodzie nie zostalo nic ://
Do porodu szlam z waga 112,5 a diete zaczelam na 113.. :/
Lekarka powiedziala ze to 'hormony'.. khmm a ja chyba nie moge jesc jak normalny czlowiek po porstu.
panziorka1980
Fanka BB :)
no ja dzisiaj zobaczyłam ten "skalpel" i podejrzewam, że musze poświęcić chyba tydzień czasu na solidne rozciągnięcie się, a później zmobilizować się do regularnych ćwiczeń narazie ograniczyłam spożycie cukrów(nie słodzę, staram się nie jeść słodyczy-narazie z sukcesem), odstawiam ziemniaki i makarony, przerzucam się na gotowane mięso i tuńczyka..zobaczymy, najwyższy czas popracować nad sobą
A mi się marzy taka waga jak Twoja kaka ;-)
Ja przed porodem 68->w ciąży max 83-> 6 tygodni po porodzie 69 :-) a teraz po przestaniu karmienia piersią i 2-miesięcznym objadaniu się 74
Czas wziąć się za siebie...mi się marzy 65, ważyłam tyle w 2011 na ślubie więc waga realna tyle że trzeba sie wziąć w garść
Jak wrażenia i efekty po tym scalpelu?? Może też sobie ściągnę...tyle ze ja się w domu nie potrafię zmobilizować...więc chyba prędzej zumba w fitness clubie.
Ja przed porodem 68->w ciąży max 83-> 6 tygodni po porodzie 69 :-) a teraz po przestaniu karmienia piersią i 2-miesięcznym objadaniu się 74
Czas wziąć się za siebie...mi się marzy 65, ważyłam tyle w 2011 na ślubie więc waga realna tyle że trzeba sie wziąć w garść
Jak wrażenia i efekty po tym scalpelu?? Może też sobie ściągnę...tyle ze ja się w domu nie potrafię zmobilizować...więc chyba prędzej zumba w fitness clubie.
Ostatnia edycja:
Skalpel i turbo zrobiłam ale kilera nie Kiler czeka na nastepny tydzien. Nawet cwiczen nie ogladalam tylko ten tytuł mnie odstrasza.
Skalpel jest wolniejszy ale bardziej precyzyjny i modelujacy, a turbo daje wycisk i trzeba sie niezle nasapac
Skalpel jest wolniejszy ale bardziej precyzyjny i modelujacy, a turbo daje wycisk i trzeba sie niezle nasapac
G
guest-1673535084
Gość
A ja gram w tennisa ziemnego na move waga = 62kg czyli -2kg wagi sprzed ciazy
Wczoraj zrobilam kilera chodakowskiej i musze powiedziec ze jest podobny do turbo z elementami skalpela; dużo pajacyjków sie tam robi i podskoków, dlatego poki co zostane przy skalpelu (dobre na brzusio) na zmiane z turbo i raz na jakis czas zrobię kilera Taki jest plan
reklama
Moze idź do dietetyczki. Ustawi Ci diete ze moze przytyjesz troszke.Wy tu walczycie z kilogramami, a ja bym chętnie przytyła...przed ciążą ważyłam ok 50kg w ciąży najwięcej 62 o ile dobrze pamiętam, a teraz 48...czuje się mega słaba i nie bardzo wiem co z tym zrobić
A ja ost dowiedziałam sie zeby nie jesć kwitnących ziemniaków bo jest w nich substancja/solanina/ która bardzo zle dziala na organizm ludzki i podobno dużo osłabień na wiosne wlasnie przez jedzenie starych ziemniaków
A my składujemy ziemniaki od tesciów w ciepłej (niestety) piwnicy. Stąd kwitną Juz wiem dlaczego ziemniak którego ugotowałam dla córki był gorzki w smaku (((
Podziel się: