reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

Dziewczyny podstawą w diecie jest dużo pić, ja bym chciała jeszcze z 5kg schudnąć ale waga nic nie leci w dół, jem jakieś 5 posiłków dziennie nie za dużych, piję tu uwaga:szok: około 6 litrów wody dziennie.

reklama
Moja obecna waga to 63kg- :/
Przybrałam spowrotem jak skończył mi się pokarm.
A ważyłam już 60,5kg.
Nie mam pojęcia jak chudnąć, bo chciałam mieć 59 na wadze, jak wtedy gdy zaszłam w ciążę. Wyglądałam na moje oko super i tej wagi chciałabym się trzymać.
Piję dużo, jem 4-5 posiłków dziennie i tylko obiad "obfity". A tak kanapki zazwyczaj z 2 na śniadanie, do obiadu nic, potem podwieczorek jakis owoc, sałatkę, i kolację tez kanapki.

dagne moze u ciebie problemem są własnie te kanapki?? i węglowodany??/
ja po 2 dniach prawie 2 kg mniej :) ale wiem ze na poczatku zawsze bylo fajnie... p;p

ASKO Ty na białkowej???

VENUS tak różnie ale z reguły piję pomiędzy 4-6litrów dziennie w sumie w większości jest to woda nie gazowana plus kawa 2 razy dziennie.
Wiem wiem wszyscy są w szoku jak mówią, że tyle piję, ale to chyba dobrze nie dziewczyny??? Czy za dużo???

Milva ja byłam 3 lata temu u dietetyczki, diete mam podobną jak 4 kumpele co u niej były z mojego polecenia, podobne zasady, czesc przepisow się pokrywa, jednak ona bierze pod uwagę twoje preferencje i ewentualne alergie, takze zawsze cos się rozni, no i zalezy co chcesz osiągnac, bo mam kumpea ktory do niej trafił bo chciał przytyc;p a nie umiał:)
i to prawda większosc przepisów i dni jest przepyszna a porcje wydają byc się spore jak na dietę a się chudnie:)
dorotar nie mam plan zywieniowy na 3 mies. od dietetyczki jeszcze z czasów panienskich:)

jutro dzien pitny:) czyli wody do oporu, zielonej herbaty, do pol litra kefiru lub jogurtu naturalnego szkalnak bulionu lub barszczu( ja robię gorące kubki) i sorki 50:50 z wodą do woli oraz soki warzywne a w razie mega glodu owoc, np. arbuz kiwi, brzoskwinka:) itp

Żeby wytrwać zostawiam tutaj moją deklarację : od jutro Dunkan :sorry2:
To moje pierwsza próba na tej diecie... zobaczymy jak pójdzie...

Ja to bym chciała, żeby mi się brzuch wchłoną po cesarskim cięciu i żeby do 55kg dojść. Brakuje 4kg... i nie wiem już jak mam się głodzić... a w każdym stroju dupa sobie, brzuch i boki sobie... Ale recepta jest prosta-powinnam przestać nosić dziecinne ubrania...:-D

reklama
Do góry