reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

Dziewczyny podstawą w diecie jest dużo pić, ja bym chciała jeszcze z 5kg schudnąć ale waga nic nie leci w dół, jem jakieś 5 posiłków dziennie nie za dużych, piję tu uwaga:szok: około 6 litrów wody dziennie.

reklama
Moja obecna waga to 63kg- :/
Przybrałam spowrotem jak skończył mi się pokarm.
A ważyłam już 60,5kg.
Nie mam pojęcia jak chudnąć, bo chciałam mieć 59 na wadze, jak wtedy gdy zaszłam w ciążę. Wyglądałam na moje oko super i tej wagi chciałabym się trzymać.
Piję dużo, jem 4-5 posiłków dziennie i tylko obiad "obfity". A tak kanapki zazwyczaj z 2 na śniadanie, do obiadu nic, potem podwieczorek jakis owoc, sałatkę, i kolację tez kanapki.

dagne moze u ciebie problemem są własnie te kanapki?? i węglowodany??/
ja po 2 dniach prawie 2 kg mniej :) ale wiem ze na poczatku zawsze bylo fajnie... p;p

ASKO Ty na białkowej???

VENUS tak różnie ale z reguły piję pomiędzy 4-6litrów dziennie w sumie w większości jest to woda nie gazowana plus kawa 2 razy dziennie.
Wiem wiem wszyscy są w szoku jak mówią, że tyle piję, ale to chyba dobrze nie dziewczyny??? Czy za dużo???

Milva ja byłam 3 lata temu u dietetyczki, diete mam podobną jak 4 kumpele co u niej były z mojego polecenia, podobne zasady, czesc przepisow się pokrywa, jednak ona bierze pod uwagę twoje preferencje i ewentualne alergie, takze zawsze cos się rozni, no i zalezy co chcesz osiągnac, bo mam kumpea ktory do niej trafił bo chciał przytyc;p a nie umiał:)
i to prawda większosc przepisów i dni jest przepyszna a porcje wydają byc się spore jak na dietę a się chudnie:)
dorotar nie mam plan zywieniowy na 3 mies. od dietetyczki jeszcze z czasów panienskich:)

jutro dzien pitny:) czyli wody do oporu, zielonej herbaty, do pol litra kefiru lub jogurtu naturalnego szkalnak bulionu lub barszczu( ja robię gorące kubki) i sorki 50:50 z wodą do woli oraz soki warzywne a w razie mega glodu owoc, np. arbuz kiwi, brzoskwinka:) itp

Żeby wytrwać zostawiam tutaj moją deklarację : od jutro Dunkan :sorry2:
To moje pierwsza próba na tej diecie... zobaczymy jak pójdzie...

Ja to bym chciała, żeby mi się brzuch wchłoną po cesarskim cięciu i żeby do 55kg dojść. Brakuje 4kg... i nie wiem już jak mam się głodzić... a w każdym stroju dupa sobie, brzuch i boki sobie... Ale recepta jest prosta-powinnam przestać nosić dziecinne ubrania...:-D

reklama
Do góry