reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

Phelania moze faktycznie ser bo jednak tluszcz i sol moga zatrzymac w organizmie co nie co, może tez za mało białka jesz? Może spróbuj zjeść na śniadanie jajka zamiast jogurtu? A co wogole jesz? ja dziś waże 70kg, waga zawahala się raz na 69.9 ale weszlam jeszcze raz i 70kg. Zaczęłam z 71.6. A wczoraj zjadlam porcje lodów i czekoladowy wulkan bo miałam dola ale zjadlam go zamiast obiadu wiec może dlatego nadal poszło w dół? Bezy są super jeżeli chodzi o białko, tym sposobem szybko nadrobisz jak jadlas za mało wiec polecam. Może masz zastój wiec poczekaj do poniedziałku i zobacz jak będzie.

reklama
Kurcze mozliwe...wlasnie zakonczyla mi sie @@@ i moze dlatego tez organizm szaleje:zawstydzona/y:łudzę sie ta nadzieja:confused2:No nie wiem zobaczymy dzis sobie zrobie takie jedzonko co mi napisalas:)Wczoraj to prawie nic nie jadłam bo nie mialam czasu za bardzo...heh

Dziewczyny ja też muszę od jutra zabrać się za siebie bo nie moge patrzeć na mój brzuch, ostatnio sobie troche pofolgowałam. Zarzuciłam dzis z powrotem pas na brzuch i od jutra MŻ.

Dziewczyny, jest jeszcze jeden sposób na zrzucenie kilogramów. Od kilku dni mam problemy z zębami i naprawdę prawie nic nie jem. Ważę poniżej 60 kg ;)

reklama
Mła hehe ja wolę być taka jaka jestem i nie stosować Twojej diety.

Ja piję teraz chińską herbatkę i może z wagi nie zjeżdżam ale przynajmniej się codziennie załatwiam i lepiej się czuję bo mi brzucha nie wysadza.

Do góry