reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
lysa ja wczoraj jadlam kluski leniwe(oczywiscie dukanowkskiej roboty:-D z yogurtem 0% i cynamonem .Uszły w tłoku:) Ciezko mi cholernie jeszcze moj M mi robi takiego smaka:growl: dzis zjem znów łososia.Aha no i wcinam Danio Light waniliowe pycha!!!! podobno mozna:) a zwaze sie dopiero w poniedzialek-to bedzie wielki dzien!!!:-D
Dorotar- badz twarda a na zakwasy najlepszy bedzie bialy ryz , Moj M chodzac na siłke zawsze po jadł ryż biały np z piersia z kurczaka!!!

Phelania kiedys probowalam tych leniwych ale nie podeszly mi :baffled: Czekam bo zamowilam otreby pszenne, kakao z 1% tluszczu i maizene bo nie mam, jak dojda to zrobie tiramisu bo mam smaka ;) bezy niby uderzyly w dobre miejsce ale zjadlam 2 male ciasteczka przed lozkiem bo mnie ssalo ;( no i u nas tez sa takie duze jogurty waniliowe z 0% tluszczu ale nadal na weglowodany trzeba uwazac, ja zjem dzis jako deser ;) na obiad chyba mielone gotowane bo tez odtluszczone kupilam

Ostatnia edycja:
to sa u was mielone odtłuszczone?;-)kurcze tutaj to ciezko o takie rzeczy:cool2:chyba ze sobie kupie "czyste mieso mielone z indyka" i zrobie na grilu elektrycznym:-Di to tez suche bedzie jak cholera.Ogólnie minus tej diety jest taki ze wszystko smakuje dla mnie jak wiór nawet jak dodam przyprawy:nerd:juz sie nie moge doczekac warzywek zawsze jakies urozmaicenie:dry:

Wczoraj wlasnie kupilam 500g z 10% tluszczu wiec ugotuje i będzie tez dla reszty domowników, ale rozumiem cię doskonale bo tez uważam wszystko za bardzo suche, wczorajsze placki z kurczakiem były o dziwo ciut mokrzejsze ale podejzewam ze to od sera heh. Nie jest łatwo ale damy rade, pierwszy tydzień jest najgorszy! ;(

ta moja dieta nie jest tak rygorystyczna jak na portalach -uwiebiam ser żółty i nie wyobrazam sobie dnia bez niego poprostu przyznam sie bez bicia ze jestem uzalezniona od niego:szok::-Dw kazdej postaci!!! Dla mnie dzien bez 5 plasterków sera to dzien stracony!!!:-D:-D:-D napewno zrezygnowalam z owoców(uwielbiam) jak narazie takze z warzyw, słodycze to juz wogóle "kosmos", no jedzenie bez oleju.....mysle ze to podstawa tej diety!!! Kiedys przez rok sotowalam diety nie-łączenia super sprawa!!!! moglam jesc wszystko tylko nie laczyc weglowodanów z bialkiem.Jak np jadłam obiad to mialam do wyboru kurczaka z surówka lub surówka z ziemniakami.Minus tej diety to wolno sie chudło bo w ciagu roku schudlam 10kg tylko...no ale moglam prawie wszystko jesc i tak zrobie jak zakoncze dukana .Ogólnie jak chodzialm na Siłke zanim poznalam M o tej diecie mi powiedział trener:tak:Dokladnie kochana pozniej bedzie tylko lepiej a ja waga zacznie spadac to bedziemy całe w skowronkach:-D

Dziewczyny ja czekam tylko az skoncze karmic Fabiana i biore sie za siebie bo wygladam strasznie zle;/ Brzuch mam jak byl byla w cioazy :( i wogole czuje sie taka blee chociaz waga jest ok

Dziewczyny ja czekam tylko az skoncze karmic Fabiana i biore sie za siebie bo wygladam strasznie zle;/ Brzuch mam jak byl byla w cioazy :( i wogole czuje sie taka blee chociaz waga jest ok

u mnie waga też ok, chyba nawet za szybko schudłam, bo wyskoczyły mi rozstępy dodatkowe na udach i na łydkach:-(, ale trudno- i tak nie chodzę w krótkich spódniczkach....jednak brzuch :baffled: dieta to tu za dużo nie pomoże, bo to musi się jakoś inaczej wstapić-nie wiem jak... tzn pewnie przez ćwiczenia, ale ja sama , to się w zyciu nie zmobilizuję...na razie na siłkę czy aerobik brak czasu i kasy:baffled:

reklama
Milva ja mam caly brzuch, uda i pod kolanami rozstepy:( No ale coz, takie życie..

Ja dzisiaj na youtube wyszukalam cwiczen z pilatesu i zamierzam dzisiaj cwiczyc juz:) Zobaczymy jak mi to wyjdzie:p

Do góry