reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
lysa ja wczoraj jadlam kluski leniwe(oczywiscie dukanowkskiej roboty:-D z yogurtem 0% i cynamonem .Uszły w tłoku:) Ciezko mi cholernie jeszcze moj M mi robi takiego smaka:growl: dzis zjem znów łososia.Aha no i wcinam Danio Light waniliowe pycha!!!! podobno mozna:) a zwaze sie dopiero w poniedzialek-to bedzie wielki dzien!!!:-D
Dorotar- badz twarda a na zakwasy najlepszy bedzie bialy ryz , Moj M chodzac na siłke zawsze po jadł ryż biały np z piersia z kurczaka!!!

Phelania kiedys probowalam tych leniwych ale nie podeszly mi :baffled: Czekam bo zamowilam otreby pszenne, kakao z 1% tluszczu i maizene bo nie mam, jak dojda to zrobie tiramisu bo mam smaka ;) bezy niby uderzyly w dobre miejsce ale zjadlam 2 male ciasteczka przed lozkiem bo mnie ssalo ;( no i u nas tez sa takie duze jogurty waniliowe z 0% tluszczu ale nadal na weglowodany trzeba uwazac, ja zjem dzis jako deser ;) na obiad chyba mielone gotowane bo tez odtluszczone kupilam

Ostatnia edycja:
to sa u was mielone odtłuszczone?;-)kurcze tutaj to ciezko o takie rzeczy:cool2:chyba ze sobie kupie "czyste mieso mielone z indyka" i zrobie na grilu elektrycznym:-Di to tez suche bedzie jak cholera.Ogólnie minus tej diety jest taki ze wszystko smakuje dla mnie jak wiór nawet jak dodam przyprawy:nerd:juz sie nie moge doczekac warzywek zawsze jakies urozmaicenie:dry:

Wczoraj wlasnie kupilam 500g z 10% tluszczu wiec ugotuje i będzie tez dla reszty domowników, ale rozumiem cię doskonale bo tez uważam wszystko za bardzo suche, wczorajsze placki z kurczakiem były o dziwo ciut mokrzejsze ale podejzewam ze to od sera heh. Nie jest łatwo ale damy rade, pierwszy tydzień jest najgorszy! ;(

ta moja dieta nie jest tak rygorystyczna jak na portalach -uwiebiam ser żółty i nie wyobrazam sobie dnia bez niego poprostu przyznam sie bez bicia ze jestem uzalezniona od niego:szok::-Dw kazdej postaci!!! Dla mnie dzien bez 5 plasterków sera to dzien stracony!!!:-D:-D:-D napewno zrezygnowalam z owoców(uwielbiam) jak narazie takze z warzyw, słodycze to juz wogóle "kosmos", no jedzenie bez oleju.....mysle ze to podstawa tej diety!!! Kiedys przez rok sotowalam diety nie-łączenia super sprawa!!!! moglam jesc wszystko tylko nie laczyc weglowodanów z bialkiem.Jak np jadłam obiad to mialam do wyboru kurczaka z surówka lub surówka z ziemniakami.Minus tej diety to wolno sie chudło bo w ciagu roku schudlam 10kg tylko...no ale moglam prawie wszystko jesc i tak zrobie jak zakoncze dukana .Ogólnie jak chodzialm na Siłke zanim poznalam M o tej diecie mi powiedział trener:tak:Dokladnie kochana pozniej bedzie tylko lepiej a ja waga zacznie spadac to bedziemy całe w skowronkach:-D

Dziewczyny ja czekam tylko az skoncze karmic Fabiana i biore sie za siebie bo wygladam strasznie zle;/ Brzuch mam jak byl byla w cioazy :( i wogole czuje sie taka blee chociaz waga jest ok

Dziewczyny ja czekam tylko az skoncze karmic Fabiana i biore sie za siebie bo wygladam strasznie zle;/ Brzuch mam jak byl byla w cioazy :( i wogole czuje sie taka blee chociaz waga jest ok

u mnie waga też ok, chyba nawet za szybko schudłam, bo wyskoczyły mi rozstępy dodatkowe na udach i na łydkach:-(, ale trudno- i tak nie chodzę w krótkich spódniczkach....jednak brzuch :baffled: dieta to tu za dużo nie pomoże, bo to musi się jakoś inaczej wstapić-nie wiem jak... tzn pewnie przez ćwiczenia, ale ja sama , to się w zyciu nie zmobilizuję...na razie na siłkę czy aerobik brak czasu i kasy:baffled:

reklama
Milva ja mam caly brzuch, uda i pod kolanami rozstepy:( No ale coz, takie życie..

Ja dzisiaj na youtube wyszukalam cwiczen z pilatesu i zamierzam dzisiaj cwiczyc juz:) Zobaczymy jak mi to wyjdzie:p

Do góry