reklama
dorotar110
Fanka BB :)
Jejuś ostatnio mam ataki obżarstwa, no szok jak tak dalej będzie to moją wagę szlak trafi. W sumie nie wiem jak kilogramy ale chyba zjezdzam po troszku z obwodów bo mi wszystkie spodnie z pupy spadają, nawet te z przed pierwszej ciąży.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
lysa- to w takim razie zczynamy moze Maxwell bedzie chetna;-)bo tez stosowala ta diete nawet wysylala na e-mail przepisy moze cI podesłac?
lysa_d
No to zaczynamy ;-) Ja juz po sniadanku
Maxwell od poniedzialku bedzie na diecie od dietetyka wiec chyba nie dolaczy :-( A co do przepisikow to dziekuje ale akurat mam je bo dwa lata temu znalazlam na ebooku Ale kiedys uzywalam stronki kobietki ktora miala bloga i super przepisy dukanowskie robila, musze poszperac i jak znajde to wkleje.
Musze chyba jednak zrobic rozpiske co bede jadla, zeby potem nie kombinowc z obiadami ...
Maxwell od poniedzialku bedzie na diecie od dietetyka wiec chyba nie dolaczy :-( A co do przepisikow to dziekuje ale akurat mam je bo dwa lata temu znalazlam na ebooku Ale kiedys uzywalam stronki kobietki ktora miala bloga i super przepisy dukanowskie robila, musze poszperac i jak znajde to wkleje.
Musze chyba jednak zrobic rozpiske co bede jadla, zeby potem nie kombinowc z obiadami ...
Phelania
najgorsza jest bialkowa bo jest maly wybór tego jedzonka..ja dzis otwieram grila elektrycznego i robie w domu lososiana obiad,śniadanko to bedzie jogurcik 0%No tak przeciez Maxwell pisala ehhhh skleroza nie boli;-);-)
lysa_d
U mnie na sniadanko sadzone jajka i 3 pasterki szynki plus lyzeczka twarozku, potem jogurcik a na obiad chyba placki z otrab z tunczykiem b moj luby tez je lubi wiec nie bede musiala robic dwoch obiadow
Phelania
To Ci kochana zazdroszcze ja musze oddzielnie robic obiad tym bardziej moj M lubi "tłuste" rzeczy jak sosiki,scahbowe ,mielone ,pierozki z cebulka dzis mam mu zrobic pizzechyba zgłupiał
lysa_d
Haha no to wlasnie jest problem jak jest sie na tej diecie bo jednak to troche inne jedzenie niz normalne wiec ciezko jest jak trzeba dwa obiady robic, moj na szczescie tez chce schudnac wiec mam nadzieje na kilka wspolnych obiadkow, placki sa strzalem w dziesiatke, plus losos tez bo jak robie dwa to jemu z ryzem a ja jem samego albo z twarozkiem wiec tak kombinuje, to samo z miesem, mysle zeby zgrillowac calego kurczaka i bedzie jeden obiad plus resztki dla mnie na nastepny dzien ;-)
lysa_d
Phelania nie jestto stronka ktora kiedys uzywalam, ale przejzalam i ma fajne przepisy wiec wklejam, moze cos sie przyda
Przepisy dla diety dr Dukana
Przepisy dla diety dr Dukana
reklama
venus27
Widzę, że dziewczyny działacie z dietką Chyba też wkoncu muszę zacząć. Mój M. też chciałby schudnąć, ale on lubi konkrety-czyli mięsko i smażone i sosiki itp. Ja dzisiaj zrobię na obiad rybkę z ryżem i surówką. Piszcie przepisy może cos wykorzystam. Już mineło pól roku od porodu i głupio tak nadal tłumaczyć się ze swojej tuszy ciążą;P
Podziel się: