reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
Jejuś ostatnio mam ataki obżarstwa, no szok jak tak dalej będzie to moją wagę szlak trafi. W sumie nie wiem jak kilogramy ale chyba zjezdzam po troszku z obwodów bo mi wszystkie spodnie z pupy spadają, nawet te z przed pierwszej ciąży.

No to zaczynamy ;-) Ja juz po sniadanku :-D

Maxwell od poniedzialku bedzie na diecie od dietetyka wiec chyba nie dolaczy :-( A co do przepisikow to dziekuje ale akurat mam je bo dwa lata temu znalazlam na ebooku :tak: Ale kiedys uzywalam stronki kobietki ktora miala bloga i super przepisy dukanowskie robila, musze poszperac i jak znajde to wkleje.

Musze chyba jednak zrobic rozpiske co bede jadla, zeby potem nie kombinowc z obiadami ...

U mnie na sniadanko sadzone jajka i 3 pasterki szynki plus lyzeczka twarozku, potem jogurcik a na obiad chyba placki z otrab z tunczykiem b moj luby tez je lubi wiec nie bede musiala robic dwoch obiadow ;)

Haha no to wlasnie jest problem jak jest sie na tej diecie bo jednak to troche inne jedzenie niz normalne wiec ciezko jest jak trzeba dwa obiady robic, moj na szczescie tez chce schudnac wiec mam nadzieje na kilka wspolnych obiadkow, placki sa strzalem w dziesiatke, plus losos tez bo jak robie dwa to jemu z ryzem a ja jem samego albo z twarozkiem wiec tak kombinuje, to samo z miesem, mysle zeby zgrillowac calego kurczaka i bedzie jeden obiad plus resztki dla mnie na nastepny dzien ;-)

reklama
Widzę, że dziewczyny działacie z dietką:) Chyba też wkoncu muszę zacząć. Mój M. też chciałby schudnąć, ale on lubi konkrety-czyli mięsko i smażone i sosiki itp. Ja dzisiaj zrobię na obiad rybkę z ryżem i surówką. Piszcie przepisy może cos wykorzystam. Już mineło pól roku od porodu i głupio tak nadal tłumaczyć się ze swojej tuszy ciążą;P

Do góry