reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
Phelanio, kup, kup. Waga to podstawa, żeby móc ocenić efekty wysiłków! :) U mnie elektroniczna pokazuje właśnie takie cuda, dlatego ważę się na tradycyjnej i jest ok.

Milva, gratulacje! U mnie jeszcze 1 kg i też przeniose się na właściwą stronę szóstki ;)

PHELANIA pewnie masz elektroniczną wagę jak pisze MŁA one w każdą zawsze szaleją.\

A ja stwierdziłam, że nie będę się mordować, ważę 57kg przy wzroście 150cm, może to trochę za dużo ale wyglądam lepiej po dwóch ciążach niż nie jedna kobitka baaa nawet nastolatka co jeszcze nie rodziły. Więc nie będę szaleć, tym bardziej, że mi mówią, że bardzo wychudłam i wyglądam na chorą. Oczywiście jak coś mi jeszcze zleci będę zadowolona ale nie będę się katować bo mam czasem ochotę na ciastko czy coś innego słodkiego i nie będę tylko na widok takich rzeczy się ślinić tylko zjem nie raz.
Ale za was kochane trzymam kciuki i będę tu zaglądać.

NA MOJEJ WADZE MAGICZNE DWIE PIĄTKI. Także super, chciałam dojść do 50kg ale chyba zaprzestanę już i będę utrzymywać te 55 bo juz mi mówią, żeby mniej nie ważyć bo bardzo schudłam i wyglądam na chorą. :-D:-D:-D

Dorotar, super, gratulacje!!
Phelania, ja musiałam niestety przerwać Dukanika w związku ze szpitalem, prowadzenie tej diety tam było bez szans..a jak u Ciebie?

Dziewczynki siłka działa :) Zostało mi jeszcze tylko 1,5kg i będę ważyć tyle, ile przed ciążą :) A nie trzymam jakiejś specjalnej diety...
W niedziele za tydzień chrzciny, ja mieszczę się w moją kieckę Beaty Cupriak, którą maltretowałam przed ciążą na większych imprezkach :) Wiec nie muszę nic kupować :D

Maxwell- u mnie nijako:baffled:tzn stosuje dietke 5/5 ale czasem grzesze a ostatnio za bardzo:wściekła/y:ale to przed @@@ mam taki apetyt czasem spróbuje łyzke zupy pomidorowej jak robie M a jestem na fazie białkowej , wczoraj przyjechała kumpela i przywiozła paczke chipsów(moich ulubionych):zawstydzona/y: i redsiki oczywiscie nie moglam sie oprzec i zjadlam:no:ale za kare przedłuzylam sobie faze bialkowa.1 kwietnia sie zwaze i zobacze .Bo moja "inteligenta"elektroniczna waga cos szwankuje .Musze sie wybrac do sklepu po nowa.
Rojku-ale Ci zazdroszcze no i gratuluje:tak:

a ja kobietki nigdy nie byłam dobra w odchudzaniu białkowa dieta odpada bo mam skazę:(
swoje odchudzanie zaczęłam późno bo 24dni temu nic szczególnego...a mianowicie ograniczam jedzenie ...nie jem po 18 pije dużo wody no i oczywiście wspomagacz(nie jestem zadowolona z brania tabletek) ale pomagają :)
dużo przytyłam w ciąży bo ok 26kg
na dzień dzisiejszy schudłam 5,8kg dużo pracy jeszcze mnie czeka ale myślę ,że dam rade :)
każdej życzę wielu sukcesów ...szybkiego powrotu do wymarzonej wagi ...dużo determinacji...powściągliwości:) a będzie widać efekty :)

reklama
Mła Ty pisałaś że sporo schudłaś. Napisz proszę parę rad. Muszę zacząć wkońcu dietkę bo wyglądam koszmarnie!Wszystko odbija się na samopoczuciu:-(Chcę stosować MŻ.
Niunia jakiego wspomagacza używasz?

Do góry