reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

Ale sobie obiadek zrobilam :-) Podobny przepis do przepisu nikuss chyba z piersiami z kurczaka i papryka, ja oczywiscie bez warzyw, kawalki kurczaka wymieszalam z 2 jajka, lyzeczka serka homo i serem kozim ale tylko tyle tego sera zeby nie przekroczyc 3g tluszczu, wszysto wymieszalam, dodalam 2 lyzki otrab owsianych, 1 przennych i przyprawy, wyszly 3 duze placki, zjadlam jeden zeby juz nie przekraczac otrab bo niby bulke juz dzis mialam, a na deser zrobilam beziki kawowe, idealnie zapelnily pustke na slodycze :-) Phelania a co ty dzis jadlas?

reklama
Widzę dziewczyny, że wątek znowu się przydaje, powodzenia dziewczyny.
Ja co dzień póki pogoda pozwoli będę jeździć do pracy rowerem a to jest jakieś 10km w jedną stronę. Ale muszę zadbać o swoją kondycję bo po dwóch ciążach to z kondycją porażka, może i jeszcze ciut schudnę a ile na paliwie zaoszczędzę.

SOSNOWICZANKA właśnie ostatnio padłam prawie po 2 jadąc do sklepu po chlebek, wróciłam z jęzorem po pas, ale taki mam plan i muszę się zawziąć właśnie przede wszystkim na moją kondycję która jest w opłakanym stanie. Kochana ja kiedyś potrafiłam po 50km dziennie jeździć a potem jeszcze na piwko i pizzę skoczyć na kolejne 10km w jedną stronę i też rowerkiem. Trzymajcie kciuki to dam radę.

Oj ja kiedys tez baaardzo duzo jezdzilam rowerek, ale teraz po pierwsze nie mam roweru po drugie czasu a po trzecie to zapalu haha:) Ale tak na powaznie to powinnam sie wziasc za siebie bo jakas masakra jest z moim wygladem;/

reklama
Do góry